Silence can destroy, get up and raise your voice!


*Ska åka Popexpressen tills jag spyr! Yeeeeey!

/Emma :)


It’s taken me across the universe ..


(OBS! Dåligt ljud)

/Emma


Klassresa

Usch fyfan vad trött jag är! Idag har jag hållit koll på massa ungar i regnet (Vi var funktionärer för småttingarnas idrottsdag) och det var jobbigt men kul såklart! Alla var så söta och en kille var så söt då han nog var lite småkär i min kompis Annie. :) Hon ba vinkade till honom och gav honom en slängkyss och då rodnade han och viskade med sina kompisar, så söt! Aja imorgon ska vi på en liten klassresa nåonstans men vet inte var då det är hemligt men hoppas det blir bra! :)



Bjuder på en gammal bild. :)

/Lina


Don't look back cause now is all that counts ..

                                      
Igår drog Linis och jag helt spontant in till "Kungsan" (hehe) och kollade på RIX FM Festival 2010! Det var ballt och stämningen var ganska mysig. Vi såg bland annat Darin, Andreas Johnson, Rebound, Timotej, Erik Hassle, Erik Saade och flera, så ja det var najs :) Ska lägga upp videor senare på Erik Saade - Manboy, Darin - You're out of my life och Andreas Johnson - Glorious. Och Darin-videon är såklart speciellt tillägnad till Anniepannie x3 Haha!

/Emma :)

( Tonight är det Girl's night out you know! Hemma hos Linis ikväll och då jäklar!


From today our life is just a TV show ..

Dagen har varit låång och skitvarm! Fattar inte, man rinner ju bort i solen! Ska jag vara helt ärlig så ska jag faktiskt sova nu, hehe. Har huvudvärk och är helt slut så måste gå och lägga mig för att orka ordentligt i morgon, har Engelska Nationella då. Förresten hade vi Tyska Nationella Läsförståelse idag och det var ta mig sjutton det svåraste prov jag någonsin gjort i tyskan - helt galet!
Vet att jag är knäpp som babblar på om skolan, roligare kan man ju ha det kan man ju minst säga. Snacka om att den där skolan har gjort mig helt rubbad. Näe, måste verkligen sova nu! Godnatt! :)

/Emma (:

Utlottning! :)

Är med i en utlottning hos Lindas sminkblogg där man kan vinna en goodiebag med massa sommarfavoriter m.m. Var med du ockå kan säga att jag iaf vart grymt sugen på lite nya stuff. :)

Bild från hennes blogg. :)

/Lina


Trains in the sky are traveling through fragments of time ..

Sitter här i linne och shorts helt osminkad och känner sommar i hela kroppen. När solen låg precis på våran termometer stod det 40 +!!! Stämmer det eller vad händer med världen liksom?! Varmt är det i alla fall och såklart har jag fått huvudvärk (som jag alltid får när börjar bli sommarvarmt ute). Men är nästan lika glad ändå :)
Har börjat inse att imorgon, onsdag är det exakt tre veckor tills vi slutar skolan. 10 hela år har vi gått på samma skola, dag ut och dag in. Och nu ska vi lämna den för evigt. Känns helt underbart men lite sorgligt på samma gång. Mest underbart förstås! Och så vill jag ju ha sommarlov - längtar så gryymt mycket! :D

/Emma :')

Varit sjuk :(

När det är världens vackraste dag och när det är ca 24 grader så har jag suttit här inne och inte mått så bra hela dagen. Nu är det dock bättre så kommer iaf till the school imorgon. :) Tittar på vänner men tog en paus och bloggade istället men nu är det bästa på hela avsnittet så ska börja kolla igeeeeeeen. Bye, bye! :)



/Lina

Danke das war mal wieder echt'n geiler tag ..

Beskriver mitt nuvarande humör alldeles PERFEKT!



/Emma

Let's stay and wait for the morning ..


Idag fyller världens finaste, bästa och ballaste mamma år! Min Mamma :) <3 Grattis, grattis, grattis!

/Emma :)


You appear just like a dream to me

Idag har det varit så underbart fint väder! Det har varit hela 20 grader.... i skuggan! Tänk då hur varmt det var i solen då man bara kunde gå runt i bikini. :) Dagen började med att jag och Emma gick ner till en båtklubb nära oss och bara solade och njöt av våren sen mötte vi upp Bananie och Empe och myste lite mer i solen och snacka om skitsaker haha. Nu funderar jag på att sätta på en bra film och bara vara hemma ikväll. Massa pussar! <3 :)

 



Ett foto jag tog på båtklubben för bara två månader sen! Usch vad kallt det ser ut! :)

/Lina



When there's no light to break up the dark ..

                                

Igår var Linn, jag & Linis på Söder och kollade på The Last Song och den var mycket bättre än vad jag förväntade mig. Väldigt sorglig och fin på samma gång så ja, jag kan rekommendera den. Men det är helt klart mer en tjejfilm dock!
Filmen började halv nio och vi var där drygt en timme innan för att hämta biobiljetter och för att hämta ut pengar så sen satte vi oss på en trappa och dödade lite tid genom att småäta lite godis och lyssna på Justin Bieber (Linns idé, *suck*). Efter filmen satte vi oss på bussen och åkte till Centrum. Det satt några roliga typer framför oss, kanske 7-8 killar i 20-25 års åldern som definitivt var fulla. De roade oss genom att sjunga skitfalskt och köra gitarrimitationer, haha. VÄLDIGT intressant att titta/lyssna på. Det blev ännu roligare när de vid sista busshållplatsen fattade att de hade tagit fel buss. HAHA!
Vi kom i alla fall hem vid kanske halv tolv och sen låg Linis och jag och pratade ganska länge. Vi vaknade i alla fall vid nio, någorlunda pigga och fräscha ;)

/Emma (:

I lose my faith when I watch the fadin' lights ..

Är hemma! Har nämligen varit på mitt landställe i typ två dagar? Alla blev rastlösa och vädret var dåligt så vi åkte hem istället. Vi var i alla fall på Lager 157 och har shoppat loss Mamma, jag och Linn. Det jag fick med mig hem var ett vitt baslinne, ett mörktgrått linne med ballt tryck, ett halsband, en body butter som luktar kokosnöt (mums) och en rosa mjukisdress (vet att jag låter skitlöjlig). Ikväll drar jag och Linis till Söder och ska på bio! Är lite stressad så måste dra nu, vi ses ;)

/Emma x)

Don't come closer, you'll die slowly ..


*Ja, ni missade verkligen något, haha! x)


Lass uns laufen, Wenn die Dunkelheit kommt ..


Hade så tråkigt och tyckte så synd om mig själv förut. Så kom jag på den smarta idén att ha en spa-stund och skämma bort mig själv och det ni, var helt uuunderbart! Mysigt värre med doftkulor, musik, ljus, bodylotion, ansiktsmask och så vidare. Känner mig jättefräsch och nu skämmer jag ytterligare bort mig själv med tända ljus, te och en filt. Livet är härligt! :) Känner att såna här stunder behövs åtminstonde en gång i veckan!

/Emma (:

Ich Tausch sie gegen die Welt ..

Idag är en tråkig dag. Så att alla vet.
Har förresten bevis på mina armmuskler: www.typmiig.blogg.se! Fast tycker att bilden inte gör mina muskler rättvisa faktiskt! xP

/Emma

An deiner Seite (Ich bin Da)

Denna låt är en undrbart fin låt! Den är på tyska hihi så det är lite svårt att förstå men bara man förstår budskapet så förstår man allt! :) Den finns också i en engelsk veresion som heter by your side för de som vill förstå allt. :)




/Lina

Ps: Såg nyss att detta inlägg blir bloggens hundrade inlägg! Det är lite kul :)

Tokio Hotel

Jag tror inte att det finns ord för hur mycket jag älskar detta band. I lite mer än tre år så har deras musik berört mig så mycket och fått mig att känna känslor som jag inte trodde fanns. Att jag fick se dem live för bara ca två månader sen är helt otroligt! Dem stog där framför mig, på scenen och framträdde den fantastiska musik som jag älskar så mkt och jag kan inte vänta tills nästa gång jag får uppleva den här fantastiska upplevelsen igen!



Kärlek! <3

/Lina :)

To me you'll be forever sacred ..


*Åååååååååh! Sitter här och drömmer om att skaffa en hennatatuering. Är helt seriös med det här. Om det skulle hända (på något omöjligt sätt) så skulle jag vilja ha texten Hilf Mir Fliegen som Kenza fast med två vingar på vardera sida om texten. Fan vad snyggt! :')

(Usch, jag är inte duktig på att vårda språket :S Fy skäms!)

/Emma :)

(Till Amanda som frågade vart armbandet med samma text kommer ifrån: Armbandet finns på www.cocoo.se. Förlåt för att jag inte har svarat tidigare!)


Kann nicht mehr sagen, wer ich bin ..

Är g-a-l-e-t trött! Somnade runt fyra och vaknade vid åtta. Har alltså sovit i drygt fyra timmar i natt, GÄSP!

Kvällens upptäckt igår: Jag har fan värsta armmusklerna, värsta biceps typ, haha! Ändå tränar jag inte alls, helskumt. Fast mamma gissade på att det är för att jag släpar omkring på min "lilla" moppe <3 :)

/Emma -_______-'

RELEASE THE KRAKEN ! ! !




*HAHAHAHAHAHAHAHAHA! xD

/Emma & Lina x3


Days turn into years ..


*Julia (storasyster) & Viktor är här och ska sova över. Ikväll ska Linis, jag, Linn och Jullan kolla på skräckis och äta chokladbollar! Hämnden är ljuv, haha ;)

/Emma :D


I'm not myself tonight...

Har ni hört Christina Aguileras nya låt? Den är jättebra! :D Videon är däremot lite för mycket enligt mig men hon kommer alltid att vara fantastisk och den bästa kvinnliga sångaren enligt mig. :)



/Lina

With their radars they are chasin' our soul ..

Sitter i Linis stuga och gäspar stort. Är helt slutkörd. MTV är på, på TV:n. Linis och jag har varit skitduktiga och PLUGGAT en hel FREDAGSKVÄLL! Det ni ;) Galet, ska aldrig hända igen. Tänker aldrig någonsin skjuta upp läxor igen, usch! Tyvärr har det varit dålig uppdatering på senaste från min sida men det ska bättras. Lördag i morgon! Godnatt alla trötta :)

/Emma x)

(Förresten var Tokio Hotel på MTV förut, alltså "Live Performing" och jäävlar vilka minnen! Ryyser när jag tänker på konserten och blir så ledsen på samma gång. Är både underbart men gör så ont på samma gång .. <3)


Dålig uppdatering....

har det varit på sistonde. Mkt plugg och den lilla tid som blir över försöker man verkligen ta vara på så gott det går genom att umgås med sina nära och kära. :) Dock är det fredag imorgon och längtar som fan! Jobbig vecka har det varit och just nu känns helgen som paradiset på andra sidan! :D

/Lina

Here we go!

HAHA, där ser du Linn - sa ju att jag hade rätt xD



/Emma :3


I'm dying but I know our love will live ..


*Lääääääääängtar! :')

/Emma :D


And I was like baby, baby, baby ooh Like baby, baby, baby noo

Denna låt är en låt som sätter sig på hjärnan direkt! Men den är bra dock! :D

(Varning för folk som lätt får låtar på hjärnan!) :P




/Lina

Grönan :D

Asssåååååå skit!!!!! Linn och Emma berättade för mig för inte så längesen att Justin Bieber kanske kommer till grönan den 29:onde maj! :D Det roliga är att vi redan innan hade planerat att vi och massa till skulle till grönan just den dagen! :D <3



Justin Bieber! ;)

/Lina :)


(Linn, jag tog den här bilden från din fb om det är okej då jag inte kunde hitta den någonstans. :P)

Whisper me all your secrets ..

Sitter här och dricker te och inte vilket te som helst utan te med bland annat passionsfrukt, jordgubbar mm. som jag fick av Jossan idag + skitgoda blåbärsremmar. Jättegulligt! Tack Jossan :') ! Annars gör jag inte mycket. Tror att jag sa till Linis att jag skulle jogga idag (bläää..) så jaa, kanske det. Usch, är ett sånt latarsel ärligt talat. Nej jag ska sjutton ut och jogga tills jag spyr (nästan). Japp, JOGGA blir det!

/Emma :O

(Nu tycker jag att Linis får blogga. Hon har nämligen varit lite slarvig och jag har hunnit blogga 4 inlägg i streck. Ajabaja!)

We die when love is dead ..

Låt er inte luras av den "söta" beskrivningen, den här luktar rent ut sagt SKIT! Sen vet jag inte om den är bra annars men jag tror inte många vill gå runt och lukta skit. USCH! Tyckte själva burken såg söt ut tills Linis och jag luktade på en tester och spydde nästan. Eller ja, nästan i alla fall. B L Ä !

/Emma

I don't want to be alone, let us stay together ..







Pictures from yesterday. Snyggaste "tårtan" ever ;) ! Inte varje dag man fyller 16 liksom! :)

/Emma :)


Leih mir deine Flügel ..


*Tack, tack, tack allihopa :D !

/Emma :)


1 maj!

Idag är det första maj och vet ni vad det betygder? Lilla Emma fyller hela 16 år idag! Har känt denna tjej i evigheter och även fast massa saker ibland kommit ivägen för våran vänskap så har vi ändå aldrig glidit isär! :D <3


/Lina :) <3333