and I just can't stop the tears from fallin down.


Justin Bieber - Down to earth.


Justin Bieber - Where are you know.


Tokio Hotel - Zoom into me.


Coldplay - Fix you.


Beyoncé - Broken-hearted girl.

Är på sånt himla deppigt humör och låtarna speglar ju mitt humör ganska tydligt. Vill bara ... försvinna just nu.






but my time would be waisted.

hej alla söta :) sitter här och är så sjuukt sliten så att jag bara vill gömma mig för allmänheten och typ gå i ide eller något. Är galet trött men är ju värsta lyllo eftersom jag har studiedag i morgon så jag ska passa på att ta en lååång sovmorgon och tänka på stackars er som måste gå i skolan för jag är ju så himla snäll, eller hur? ;D

Dagen har varit helt okej, lite småseg bara. Fick värdens fucking huvudvärk så det kändes som jag skulle dö ett tag men överlevde efter jag lyckats tigga till mig två huvudvärkstabletter från sjuksyster. Idag var det sista dagen att fixa praoplats också och Tove var världens snällaste och ringde åt mig, hehe. Så nu ska jag praoa på trinntorp, måndag och tisdag vecka 40, 41 och 42. Det var min liksom sista utväg men nu känner jag bara : f u c k. Vill inte praoa där, haha! Men gjort är gjort och jag överlever väl I guess. Ska snart ta en dusch och fräsha upp mig så mycket det går och sen ska jag sooooova. Ja, trött är jag faktiskt att jag inte skulle backa om jag fick sova nu. puss och kram!


haha, helt cp bild på mig men hittade inget roligare. Lite kvällshumor helt enkelt ;) bjuder på den!






STORHISS!



Asså jag måste bara stooooooorhissa en grej. PIERCINGAR! Vet att jag har hissat det förut men asså shiiiet. Vet att jag skriver som värsta fjortisen men jag bara dööör vad snyggt det är med piercingar! Kan knappt vänta tills jag ska pierca mig, själv. På fredag är det faktiskt bara 4 veckor kvar! Men måste STORHISSA piercingar, speciellt på killar. Bland det snyggaste som finns tycker jag! :)

 
Första bilden är Bills (Bill Kaulitz) ögonbrynspiercing och andra bilden är Toms (Tom Kaulitz) läppiercing. mums! :) <3







when you smile, the whole world stops and stare for a while.


asså O-M-G! Jag baaaaraaa dööööööööörsööööööööööt! :'D <3

(vet att jag har lagt upp den här bilden förut men I can't get enough <3)






can't live without you.

Kom på en ganska intressant tanke. Alla har ju något eller flera saker som man inte kan leva utan och det kan verkligen variera från person till person. För vissa kanske det är en bil, för andra kan det vara smink. Jag har saker jag inte skulle kunna klara mig utan. Och nu pratar vi saker, inte personer.


Här är prylarna jag inte skulle kunna leva utan typ.
Mobilen för att det är ju med den man når alla och kan sitta och smyg-smsa på lektionerna, haha. Ipoden för att jag skulle dööö om inte jag fick lyssna på musik på mornarna. Då skulle jag få ett jävligt morgonhumör säger jag bara. Smink för att .. ja. Klart man behöver smink liksom! Och slutligen plattången för att den är min absolut bästa vän när mitt hår lever sitt egna liv :)






me right now.

Sitter här framför datorn och g ä ä s p a r ! Är fett trött, dagen har varit skitlång då vi har bakat hela dan. Var nere på ängen för inte så länge sen och träffade mina tjejor fast det typ bara var 5 + ute och sviiiiinkallt! Offrar allt för dem såklart :) ♥

Lina tog bort bilden för den var heeeeeeeeemsk Emma! :O

mina babes ♥ tror jag var borta i typ högst 5 minuter och på den lilla stunden hade de hunnit ta 1000 bilder med webcamen, haha. (hoppas de inte slår mig nu för att jag lägger upp den här bilden, haha)






Jersey shore.

Ikväll är deeeeeeeeet! JERSEY SHORE! :D Tagga till förfan! :) <3

Jersey shore

Inte alls en random bild på miiig! :D



Helgen :)

Den hära helgen har varit lite mysig med underbara personer och typ upptäckandet av en asfin låt som Emma har nämnt i nåågra inlägg haha. :P asså just the way you are av Bruno Mars in my <3. Nu är det tråkig städning som gäller. :( söndagar är seriöst såå långa och tråkiga! Blä på dem.







min tröööja :D

Fick en tröja av min mamma för ngn dag sen och jag älskar den! :D Vid första anblicken ser den lite tråkig ut men den är såå söt på asså! :D

199 kr från Gina! <3


so forget about the world.

 
Första bilden är från den 5/7 och den andra togs igår 25/9. Skillnad eller vaaad?

Jag vill färga mitt hår! Saknar det riktigt blonda och vill bli av med min fula utväxt. Blä alltså.






cause you're amazing, just the way you are.



Oh her eyes, her eyes
Make the stars look like they're not shining
Her hair, her hair
Falls perfectly without her trying

She's so beautiful
And I tell her every day

Yeah I know, I know
When I compliment her
She wont believe me
And its so, its so
Sad to think she don't see what I see

But every time she asks me do I look okay
I say

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

Her lips, her lips
I could kiss them all day if she'd let me
Her laugh, her laugh
She hates but I think its so sexy

She's so beautiful
And I tell her every day

Oh you know, you know, you know
Id never ask you to change
If perfect is what you're searching for
Then just stay the same

So don't even bother asking
If you look okay
You know I say

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

The way you are
The way you are
Girl you're amazing
Just the way you are

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are


I put you in front of me so everybody can see my love.

Det är .. :

*Mindre än 5 veckor kvar tills jag ska skaffa en piercing.

*3 månader till Julafton.

*Mer än 1 månad sen jag började gymnasiet.

*Snart 7 månader sen Tokio Hotel-konserten var.

*Cirka 1 vecka kvar tills jag får mitt första studiebidrag.


.. Shit, vart tog tiden vägen?







the whole world stops and stare for a while.

Good mornin' alla pigga! Är helt ofixad och sitter och nördar framför Linis dator liksom och lyssnar på "Just The Way You Are" - Bruno Mars. Den killen är helt f'cking amazing. Hans röst är så himla vacker och han har så sjukt fina ögon och fint leende. Vore något att se honom live! Han ska ju komma hit till Sverige den 30 Oktober men det är egentligen Travie McCoy som turnerar så jag antar att Bruno Mars bara kommer vara med i "Billionaire".
Har inte så mycket planer för dagen. Ska färga Linis hår till en sån jääävla snygg brun nyans som hon passar sååå bra i. Damn hot! Ska tvinga henne att ta en före och efterbild så får ni se sen ;) P u s s !







gonna burn this m'therf'cker down, down, down.



DJ Got Us Fallin' In Love - Usher ft. Pitbull


Only Girl (in the world) - Rihanna


Just The Way You Are - Bruno Mars

Låtar som spelas all the time av mig just nu. Tre ord: Kan. inte. sluta! Så hiiiimla bra :) !







i'm free fallin'.

Heeeelluu alla söööta :) Sitter här i tokio hotel-tröja och shorts, fortfarande sminkad och med mina nya örhängen på. Efter skolan drog Linis och jag helt spontant till Tyresö Centrum för att snacka lite skit och bara typ umgås. Fast jag hatar Tyresö Centrum, haha. I alla fall när vi satt och åt massa onyttigheter på en kebabresturang där så råkade Linis lägga av VÄRSTA RAPEN - asså driver inte nu. VÄRSTA KILLRAPEN! Jag börja asgarva för det satt två snett bakom oss i våran ålder typ och såg ganska äcklade ut. Hahaha! Förstår dock inte hur den rapen kunde komma från hennes lilla kropp? Mystiskt.
Linis köpte i alla fall en body butter från The Body Shop som luktar mumsigt. De var verkligen jättetrevliga där. Vi fick liksom glass och testprover på en parfym som de har. Skitsnällt! Cred till dem!

Har jag sagt att Linis är vääärldens bästa? :D Jag har liksom velat ha ett par örhängen, såna där skitstora silvriga ringar eftersom jag tycker de är så jäävla snygga. Så hittade jag ett par men såklart hade jag inga pengar men Linis var såklart världens snällaste och lånade mig 50 spänn. Bäst eller vad? Så nu sitter jag med de örhängena på och är skitkär i dem + en ny tröja som hon har köpt. Funderar på att smyga med den hem. Går det tror ni? Let's see :)








I want you to love me.

Just nu sitter jag här i soffan framför datorn i min mysiga Tokio Hotel - tröja. Bästa tröjan ever, kärlek till den :)
Tyvärr har det inte blivit särskilt mycket uppdatering på senaste för att jag helt enkelt tappat lusten och inte har energin trots att jag önskar att jag hade det. Men jag har ju också ett liv utanför bloggen som jag absolut prioriterar först. Det har inte hänt så mycket annars. Skolan flyter på och ja som sagt, jag har världens bästa klass, lätt!
Synd bara att väldigt många på min skola är så himla fixerade av hur man klär sig. Eftersom man tydligen klassas olika beror på hur man klär sig. Men oavsett vad de tycker tänker jag ändå klä mig hur jag vill, för jag är ju jag och det kan i n g e n ändra på ;)
Men tillbaka till den senaste kassa uppdateringen. Så ni vet nu så tänker jag inte lägga lika mycket energi på bloggen längre utan bloggar när jag känner för det. Puss & kram :)

 
Som Kenza brukar säga: Man sover bäst i Tokio Hotel-tröjor. Stämmer bra det :D


I don't ever wanna feel like I did that day. Take me to the place I love, take me all the way.


Hellueeen! :D Long time no se jag vet :( men nu är jag här! :D I helgeen så hände massa mys som tjejmiddag hos gulligaste Vix och så har man såklart umgåtts lite med bästaste Emma och Linn. Anledningen till att jag inte bloggar är för att jag inte har inspiration alls helt enkelt och det är ganska onödigt att försöka pressa fram ett dåligt blogginlägg än att göra ngt vettigt istället enligt mig. ^^ Men har saknat blogen lite faktiskt så vi får se kanske börjar jag blogga lika bra som jag gjorde förut igen?

Aja nu är det läxor som gäller då men puss på er! <3

Randooom :)

 


so dance like it's the last time of your life.


Vet att intervjun är skitgammal men tröttnar inte på att se den om och om igen. Såååååååååå söööta :D <3






you take my breath away.


helt gorgeous saker från Bik Bok !. Har jag sagt att jag längtar tills studiebidraget kommer? ;)






take a breath, take it deep.



En snabbdusch för mig tar 20 minuter men typ 10 minuter för andra. Har nån någon förklaring?!






low.

Upptäckte nu att jag inte har bloggat på 4 dagar. Shame on me!
Idag var det Aminas och min tur att stå i bageriet/kassan och packa upp bakelser och ta emot kunder. Väldigt intressant faktiskt och ganska kul. Girlpower på hög nivå, asså :) Tycker vi var sjukt duktiga i alla fall och i morgon fortsätter vi hela förmiddagen. Enda minuset är ju att vi får typ äta hur mycket vi vill och just nu är jag så himla less på allt som innehåller mjöl, ägg, socker och skit. Risken finns ju att man kommer rulla fram till slut om man äter av allt och det vill jag verkligen inte, haha. Puss på alla söta!








hiss och diss.



*Sovmornar - vem älskar inte sovmornar? Synd att det blir så få av dem nu när man går i skolan. Extremt viktigt att man får sin sömn när man är "tonåring", haha. Skolan borde faktiskt ha förståelse för det! ;)

*
Rihanna - Trots att jag är skitless på Don't stop the music och Disturbia så är hon faktiskt en helt fantastiskt sångerska och har skitball stil. Att hon dessutom fortsatte sin sångkarriär och stod upp mot allt hat som riktades mot henne trots att det var Chris Brown som misshandlade HENNE och inte tvärtom visar att hon är extremt stark som person och hon är definitivt en förebild!
Att hennes och Eminems "senaste" låt Love the way you lie är skitgrym gör henne inte sämre precis ;)

*Spa-stunder - Älskar att ha min egen spastund med ansiktsmask, tvålar, hårinpackning, body butter och everything! Man känner sig så himla fräsch och pigg efter det!



*Spindlar - Behöver jag ens argumentera varför jag dissar spindlar? Är L I V R Ä D D för spindlar!







hate that I love you so.

take me there . take me there . take me there . take me there . take me there . <3

solnedgång. utsikt från hotellet som vi bodde på i egypten. jag vill tillbaka!







...

Godmorgon! Sitter i skolan just nu. :) Asså fatta fail trodde vi började halv nio men nu visar det sig att vi börjar tio vilket suuuuuuuger. Tänkte att jag kunde blogga då. :) men ja intressant det hära haha.



you know you love me, I know you care.

Haft en helt okej dag idag faktiskt. Förmiddagen var lite dryg då vi bakade hela förmiddagen och jag fick typ uppdraget som städkärring, mindre roligt. Annars hade vi näringslära och svenska och sen fick vi sluta en timme tidigare, 15.00!
I morgon är det gympa första lektionen på morgonen, ser verkligen i n t e fram emot, haha. Annars slutar jag vid 14.25 så det är faktiskt ganska lugnt! :)


bjuder på en sjuuuuukt snygg bild på da Kaulitz-brothers :) bilden gör mig mållös, haha.







confessions.

trodde aldrig jag skulle erkänna det här men jag vet att innerst inne, någonstans så har jag alltid haft en liten smygcrushJustin Bieber. Trots att jag retade Linn för hans ljusa röst, hans "pluttiga" utseénde och sa att jag absolut inte gillade honom så ja. Nu kommer det fram. Han är faktiskt jävligt söt och har både bra röst och utseénde. Och asså MUMS vad mycket snyggare han är nu när han har vuxit till sig och fått en mörkare röst. Kexigt värre alltså! :)


Baby - innan han kom i målbrottet, söt :)


Baby - efter målbrottet. mums :D






show me some respect, suckers.

Jag blir så jääävla trött på människor. Vad är det för jävla fel på er? Har ni inget liv eller?! Vet ni inte vad respekt betyder, har ni aldrig hört det ordet förut eller?! JÄVLA IDIOTER!!!
Förstår inte hur ni tänker, om ni ens tänker?! Eran syn på oss tjejer måste vara så enormt, extremt, förjävligt, sorgligt snedvriden. Ni har ingen rättighet att bete er som ni gör mot varken mig eller andra. Jag får gå klädd hur fan jag vill och inte ska inte ens kommentera det eller glo äckligt, fatta!
Bara för att jag väljer att ha min klädstil, alltså då högre klackar, tunna strumpbyxor och så - betyder det att jag är en hora enligt er då? Att ni har rätt att göra vad ni vill mot mig, att bete er hur som helst mot mig då? Ni är för i helvete helt jävla sjuka i huvudet. Hoppas ni fan dör asså, jävla äckel.






dagens låt.






lipgloss.



har hittat tre gloss som jag är helt kär i och som verkligen skulle passa så bra nu till hösten. Det ljust, ljust rosa för att få till en feminin look, det mörkare rosa för ett mer naturligt utseénde eller det knalliga, balla rosa för att sätta lite färg på den annars ganska så gråa hösten. Alla tre är från nelly och kostar 95 :- styck.






la isla bonita.

Eftersom i princip alla andra har skrivit vad de tycker om Hugo & Paows låt La Isla Bonita-cover så tänkte jag göra det jag också.
Jag tycker för det första att det var lite tråkigt att de gjorde en cover och ingen egen låt men det var ju deras eget val I guess. Hugo är ganska pinsam i hela låten tycker jag, lite sådär wannabe-Pitbull varning på honom men det är väl ganska duktigt av honom att rappa på spanska antar jag. Dessutom så är han också väldigt snygg så det kompletterar väl lite, haha. Annars så ska Paow ha cred för låten. Hon verkar faktiskt ha en ganska fin sångröst och har bra mycket bättre uttal än Kissie i Success. Hon ser lite osäker ut i videon så det drar ner lite men annars är hon ganska duktig. Skulle liksom inte kunna göra det bättre själv, det kan jag lätt erkänna.
Stort + för att de gjorde en video till låten överhuvudtaget!








.

mina systrar är de finaste som finns <3 feel on that bitches.

(ingen idé att någon tar åt sig, det är bara ren fakta).






11/9

Ja idag är det den 11/9 då. För exakt 9 år sedan vet inte vilken tid men ändå så hände ju den hära world trade center olyckan. :(  Typ hur hemskt som helst och kan bara tänka mig hur jobbig den här dagen måste vara för dem som har förlorat ngn i olyckan. Bra filmtips om den här olyckan som jag kan tipsa om är:

Flight 93:

Jag tror att det var den här filmen jag såg? Tydligen finns det en som heter united 93 också som har samma handling eller så är det samma men.. aja usch så förvirrande. :S Aja den/de här filmerna handlar om ett av planen som blev kapat men där passargerarna lyckades ta över och förhindrade att planet nådde sitt mål genom att krascha det. Jätte bra men sorglig film!




























Remember me:

Haha ja.. egentligen ska jag inte säga mkt mer eftersom då sabbar jag hela slutet men asså seriöst en av de bästa filmerna eveeeeer! :D <3




































hiss och diss.



*Linis - världens bästa människa! :) Finns där i vårrt och torrt trots att vi har känt varandra i princip hela livet och jag tycker att hon borde ha tröttnat för länge sen på mina bitchiga stunder och mitt hetsiga humör. Bäst helt enkelt! (:

*min klass - har redan sagt det men min klass är fan den bästa! Alla människor i min klass är så himla snälla och roliga och ja, slå det ni ;)

*
tokio hotel konserten - vet inte hur många gånger jag har tjatat om den konserten men det är det bästa jag någonsin upplevt i hela mitt liv så det finns inte ord för hur mycket den stunden betyder. Minns hur mitt hjärta rusade iväg när konserten började och de spelade låten noise. Ger mig rysningar. Vill tillbaka!

*nagellack - ja varför inte hissa nagellack egentligen? Älskar att sitta och fixa mina naglar i antingen fina eller helt sjuka färger. Kan liva upp en hel outfit tycker jag.



*respektlösa människor - jag syftar främst på killar som verkligen har no respect för oss tjejer utan ser oss mer som objekt som de kan göra hur de vill med. Ni är fan patetiska! Skaffa ett jävla liv!







save me with your love tonight.

Igår drog de flesta från klassen till Rålis och hade det mys. Vi grillade, åt massa onyttigt och och hade det skitkul. Var verkligen skitmysigt! Något jag absolut skulle kunna tänka mig att göra om igen. Fick uppgiften att ta massor av bilder så igår blev det en hel det fixande med dem bilderna eftersom de skulle upp på facebook. Min klass är bäst .. <3 :)




revenge is sweeter.

I morgon är det freeedag och livet känns .. bra, haha. Vi slutar 14.20 och sen ska nästan hela klassen dra iväg och grilla tillsammans, u t a n massa lärare. Ska bli skitkul! Bloggar något i morgon tror jag annars blir det på lördag. Snart kommer lilla Linis över, hon har klädpanik och snäll som man är så ska hon få låna kläder av generösa mig, haha. Försök att inte sakna mig för mycket ;D puss!







you see my soul, i'm a nightmare.




snooki.

Jag måste bara hissa en person som jag bara ääälskar. Snooki från Jersey Shore! Verkar vara en sån himla ball och rolig människa, önskar att jag kunde träffa henne i verkligheten. Hon är så himla söt och rolig och låter verkligen ingen trampa på henne. Tar ingen skit liksom. Älskar hennes inställning och syn på olika saker. Cred to Snooki :)




dress of today.

 
idag blev det en väldigt kattig outfit. mjaou.

leopardlinne - bik bok.
svarta leggins - H&M.
svart tjocktröja - H&M

(hade btw mina 9,5 centimeters - klackar på mig idag också!)


i see you watchin' me.

Förlåt, förlåt, förlåt sötaste för sämst uppdatering men har bloggtorka gånger 100! Vidrigt! I morgon blir det i alla fall mer bloggande eftersom jag slutar ganska tidigt, närmare 14.50 faktiskt. Det gillas!
Annars har det inte hänt särskilt mycket. Min f'cking förkylning har fortfarande inte försvunnit och både igår och idag har jag dragits med världshistoriens elakaste huvudvärk! That's life I guess. I morgon laddar jag med ny energi, haha. kram.



but means nothing to me.


goodiebag.

Jag är med och tävlar om en g r y m goodiebag hos helen! Så håll tummarna för mig :) Brukar aldrig vinna men man måste ju försöka för att ens ha en chans, right?. kram.



Är även med och tävlar om en goodiebag hos
Linda Hallberg - Lindas sminkblogg! hoppas, hoppas, hoppas! :)








you make me happy.

Alltså jag måste bara berätta om en helt underbar dröm jag hade i natt. Åååååååh, vad jag vill tillbaka! :')

Jag drömde att jag och min familj var på ett helt okänt ställe, okej jag vet att det låter helt overkligt men ändå. Jag hade i alla fall gått mina egna vägar och gick runt och kollade och gissa vem jag stöter på? GEORG LISTING från TOKIO HOTEL!!! Jag blev typ helt galen och bara kramade honom och han bara skrattade och kramade tillbaka. I drömmen var han verkligen jättesnäll och rolig och pratade med mig. Ja, vi pratade tydligen samma språk, om det var tyska, svenska eller engelska har jag ingen aning om men vi förstod varandra i alla fall. Det var helt underbart. Men drömmen blev ännu bättre!

Vi gick typ ut ur den där byggnaden som vi var i, tror det var ett stall, och gissa vem som går emot mig på andra sidan av en gräsmatta?! BILL KAULITZ från TOKIO HOTEL! Jag bara rusade mot honom och nästan hoppade på honom, var helt överlycklig. Han skrattade och log sitt gulliga leende så jag bara smälter nu när jag tänker tillbaka. Det roliga var att han hade klippt sitt hår kort (!!!) men det var så jävla snyggt. Jag fick i alla fall ta kort på honom med mobilen och sen vet jag inte riktigt helt vad som hände, tror jag vaknade. Vaknade med ett leende.

Drömmen kändes så himla verklig. Jo det sista jag minns innan den tog slut var i alla fall att jag rusade iväg för att berätta för Linn, haha. Åh vad jag vill tillbaka, take me back! <3




kanelbullar.

             
idag har jag varit riktigt huslig och bakat kanelbullar = jag kan knappt stå för jag har så ont i min rygg. Det kommer ju gå himla bra för mig på gymnasiet då vi kommer baka i en hel dag. Nu har jag bakat i typ 3 - 4 timmar och min rygg är död. kul.
Någon som vill smaka? :)






I'm in miami bitch.



Ikväll är det premiär för Jersey Shore säsong 2 på MTV och jag kommer sitta bänkad framför TV:n :) ! I'm in Miami bitch!






cravings.


omg! De här tröjorna ger mig allvarliga ha-begär. Ge mig! (:







good mornin'

Sitter här, praktiskt taget nyvaken eftersom det enda jag har hunnit göra är att äta frukost. Sitter här, totally ofixad och känner mig ganska .. ofräsch. Skulle verkligen behöva en "ta hand om mig själv - dag". Typ ta en långdusch, fila och måla naglarna, lyssna på musik och så. Vore mys.
Tyvärr har inte min (JÄVLA) förkylning släppt och jag vet inte riktigt hur jag ska göra i morgon. Vi ska baka hela dagen i morgon i skolan så det blir ett problem.
Eftersom jag går livsmedelslinjen och vi hanterar livsmedel är det extremt viktigt att man inte är sjuk eftersom det smittas jättelätt genom livsmedlen. Och jag är definitivt inte frisk på långa vägar. Men jag vill ju till skooolan! Haha, trodde a l d r i g jag skulle höra mig själv säga så. Verkligen aldrig. Fan, vill inte sitta och tråka mig igenom ännu en dag ensam. Hjääälp ..

                     
         Ja, helt nyvaken. Vet att det ser ut som jag har en svart slinga i håret men nej, sry ;)






BLOGGPAUS!

Då jag är så tröööööööttis på vardagarna så orkar jag verkligen inte blogga då så under de dagarna så kommer ni förmodligen inte se så mkt updateringar från min sida. :( Kommer dock försöka blogga mer under helgerna men bara så att ni vet det. :)






pretty pink lips.



vit kofta - Lager 157.
leggins med skinnimmitation - H&M
linne (under) - H&M
nagellack - Depend nr. 039
läppglans - "Pink me later" H&M

(kände mig som ett spöke eftersom jag är så blek i ansiktet så färgsatte lite med mitt crappy läppglans från H&M. Funkade ändå tycker jag faktiskt :)


nobody's perfect.

Haha, vet att låttiteln kommer från en hannah montana - låt. Men det var det första som dök upp mitt huvud angående det här ämnet som jag tänker ta upp.

Jag är så trött på bloggar där folk framställer sitt liv som alldeles p e r f e k t. Livet leker, allt är bra, blablabla. Det handlar inte om avundsjuka för man ska ju vara glad för andras skull, eller hur? Det är inte det jag menar. Jag syftar på de som inte kan erkänna sina misstag eller brister för de verkar tro att världens ska rasera och att läsarna ska försvinna. Varför egentligen? Ingen är ju perfekt!

Därför läser jag exempelvis inte Fokis blogg. Kan nämna ett antal andra bloggar som är likadana. För hon skriver bara om hur perfekt allt är och så vidare. Vill inte hänga ut henne för har egentligen inget emot henne som person. Men seriöst, man vill faktiskt inte läsa bloggar där ingen gör misstag. Det är misstagen och bristerna som gör oss mänskliga.
Sen är det ju självklart att man hellre skriver om något roligt än något tråkigt eller pinsamt. Men fortfarande, i n g e n är perfekt så det är inte ens någon idé att försöka. Man är inte svag för att man erkänner sina brister/misstag, tvärtom - det visar att man är stark i sig själv!







dagens outfit.


haha, dagens sjuk-outfit. Har man tråkigt så har man :) Ignore my kexiga sockor btw ;)

myströja med luva - H&M
jeansleggins - H&M


what the hell am I doing here?

                                  
              Nödbehovslista om man är sjuk, haha. Tur att jag har en sån snäll mamma :)







got me like, omg, i'm so in love!

                    
Hjääälp! Har världens problem just nu! Jag ska ju köpa ett par kilklackar så fort jag får mitt studiebidrag men det finns ett problem. Här har jag hittat fyra par skitsnygga kilklackar, M E N! Jag har ju storlek 36 i skor och oftast brukar storlek 37 i klackar bli alldeles för stora för mig. Nu är det så att klackarna från scorette, de dyraste (!), är de enda som finns i storlek 36. Resterande tre par finns bara i storlek 37 och uppåt.
Hur ska jag göra? Egentligen skulle jag vilja köpa ett par som är lite billigare än 700 kr för att ha pengar över för att köpa smink/kläder men jag är samtidigt i nödbehov av ett par höstskor. Sheisse!






10 things you maybe didn't knew about me.

*När jag typ var 6 år eller något så halkade jag på en isfläck, någon dag innan julafton (!), och slog i hela munnen. Blodet bara rann = jag fick inte äta knäck eller ischoklad på hela julafton och var skitlack.

*Jag är 153,5 cm lång och nej, kommer inte bli längre ;)

*Jag är/var livrädd för hissar förut, alltså att fastna. Nu är det bättre men förut var jag extremt rädd.

*Jag är naturligt blond - alltså typ svenneblond då = Blond men mörk i hårbottnen. Men jag färgar mitt hår ljusare blont för jag tycker själv att det är mycket snyggare.

*Jag hatar reflexer. Haha, skitlöjligt men sant. Tycker det känns så töntigt att gå runt i reflexer när det är kolsvart ute men det är ju visserligen nödvändigt om man inte vill bli påkörd.

*Jag har ridit i 9 år nu. Har precis slutat eftersom jag tröttnade. Hästar är såna enormt fantastiska och vackra djur men jag tycker hela häst-grejen är något man drömmer om när man är liten och sen växer ifrån. I alla fall de flesta. Oftast ville man ju som liten och tjej ha en egen häst men nu idag när jag är waaaay mycket äldre och smartare så vet jag att jag inte vill skaffa häst faktiskt. För lite tid, pengar, plats och intresse.

*Jag är totalt sko-obcessed. Totally! Fast jag misstänker att ni kanske visste det innan (?) ;) Haha.

*Min farmor är min klippa och den som står mig närmast i släkten. Hon har alltid ställt upp för mig och Linn ända sen vi föddes och jag skulle inte klara mig utan henne. Den finaste och snällaste människan jag känner. Älskar min farmor <3

*Jag svär hela tiden. Nästan i varenda mening faktiskt. En ful vana som jag inte får bort. Hjälp någon?!

*Jag har 2 efternamn men på facebook använder jag exempelvis bara det ena. För det första efternamnet kan typ ingen stava eller uttala och jag får alltid bokstavera det. Är det verkligen så svårt? :O








dagens outfit.

 

tröja med spetsaxlar - H&M
jeanshorts - H&M
tunna strumpbyxor - ?
knallrosa nagellack - Depend nr.034

(haha, hade klädpanik igår så lånade kläder av Linis, snäll som hon är :) <3 Tröjan + strumpbyxorna är Linis)


i'm sick of it.

Drog hem efter lunch för jag är sjuuuk :( Förkyld, trött, yr, ont i halsen och helt stel i hela kroppen. Uschen alltså! Tycker extremt synd om mig själv just nu och sitter här och deppar i mina rosa mjukisbrallor och stickad kofta. Det suger att vara sjuk! Ska aldrig någonsin mer önska att jag ska bli sjuk för att missa någon lektion i skolan! Det är så inte värt det. Suck :(



they don't understand you.



*Kissies blogg - Alltså lyssna noga nu. Jag hissar hennes b l o g g inte henne som person. Jag läser hennes blogg dagligen för att jag tycker att hennes blogg är väldigt underhållande och så uppdaterar hon ju så ofta också. Dessutom älskar jag skvaller, skandaler och sånt skit så ja. Mycket cred till hennes blogg! :)

*
Katy Perrys "nya" album Teenage Dream - Älskar hennes nya sound och hennes låtar. De bästa låtarna tycker jag är Teenage Dream, E.T. och California Gurls. Värt att lyssna på! Sök på spotify vetja!

*Annie - definitivt roligaste människan jag känner, överlägset. Har så sjukt rolig humor och är dessutom så himla snäll. Det går inte att vara på dåligt humör med den människan, seriöst. Cred till dig Annie :)



*
Robyn - Är så himla trött på den människan. Tycker inte att hon sjunger bra alls + att jag att bara stör mig på henne. Att hon spelas hela tiden nu gör mig bara mer irriterad. Hon sjunger ju inte bra! (smaken är ju olika.)

*Alla konstiga covers på Dynamite - Taio Cruz - Alltså att man orkar göra covers på en sån jävla grym låt?! Går aldrig att slå originalet så bara ge upp!







Dagens låt

Kelly Rowland ft. David Guetta Commander. :)

 


infect me with your love.

Slutade tidigt idag, 14.25 faktiskt så är ganska pigg idag. Nu ska jag ta en långdusch, bloggar senare. Puss :)


Katy Perry - E.T. (haha, vet att låtens namn låter helt wacked men låten är bra :)






happy birthday boys.


Idag fyller de här två underbara och assnygga människorna år. Congratulations boys! <3


RSS 2.0