fredag :)

Idag var det fredag då igen! :D plus valborg kan det bli bättre? näppsi pepsi! Idag var det friendsdag i skolan då somsagt och även fast det var lite tråkigt så är det ganska kul ändå att hålla småbarnen i handen och hjälpa dem och hur gulligt är det inte när man har kanske gått iväg en stund och möts av massa små kramar. :) Hoppas vädret blir fint ikväll och hoppas att alla får en jättefin valborg! :D <3

/Lina :)

People belived my every lie to be true ..

YES! :D Min Ipod är äntligen tillbaka! Den försvann i måndags och sen dess har jag gått runt och oroat mig och inte kunnat sova ordentligt - kändes nästan som om jag skulle storböla. Min bäbis <3 Hehe. Jag låg i alla fall och sov när Mamma kom in i mitt rum och la den bredvid mig och jag vaknade direkt och blev skitglad fast jag var helt nyvaken. Nu kan jag äntligen sova ordentligt med min Ipod brevid mig ;)

/Emma :D

Caught in the spotlight, that's my existence ..

 7 saker du inte visste om mig!

*Linis & jag delar på 2 syskon - våran storebror och storasyster, men utan att vara släkt på något sätt alls. Klura på den ni! ;)

*
Jag är extremt envis och har förmodligen ärvt det av min Mamma. Trots det så är nog Linn snäppet värre, haha!

*Jag hatar folk som härmas! "De får inspiration av dig" - och sånt tycker jag bara är skitsnack! Skaffa ett liv! (nej men något åt det hållet)

*Jag har två hundar och en katt. Mina hundar är av rasen rottweiler och min katt är en bondkatt! :)

*Jag blev "hundbiten" som liten men tack vare att vi skaffade Ester (ena hunden) så försvann min hundrädsla. Utan henne vet jag inte hur rädd jag hade varit idag för hundar <3

*Jag fyller år i morgon! 16 år och jag blir gammal och grå. Nej, jag skojar! ;) Men gammal känner jag mig.

*Jag ä l s k a r Tokio Hotel - den var ju svår att gissa?


/Emma :)


valborg snart :)

Det slog mig lite nu att det är valborg imorgon! Älskar valborg och har alltid gjort det synd bara att vi har en friendsdag i skolan som inte är så kul imorgon men när det är slut så planerar jag att ha en jättemysig valborg! :D annars har det varit en ganska lugn vecka tkr jag med väldigt få läxor dock så kör nationella proven igång snart igen men detta är sista terminen av nian så det är bara att kämpa på! :D åhhh vad härligt att stå där på avslutningen! Längtar! :D

/Lina

HAHA!

Måste bara blogga om det här - är fan det DUMMASTE jag någonsin hört xD Hahaha! Men bra roligt egentligen! Hahahahahaha!


/Emma x'D (Haha!)


Kiss me goodbye, into the light ..

Idag har Linis och jag JOGGAT :D ! Vi tog en runda som vi brukade jogga runt förut för väldigt länge sedan och den rundan har en livsfarlig M-Ö-R-D-A-R-B-A-C-K-E! Skitjobbig är det minsta man kan säga. Nej men känner mig nöjd att jag ens orkade genom hela, haha. Eftersom jag har en sådan usel kondis så är det ta mig sjutton ett jäkla under! Men man måste ju börja någonstans. Är som sagt nöjd och jag tror Linis också är det. Vi kommer definitivt sova gott i natt!

/Emma :)

Angel, don't you cry, I'll meet you on the other side ..



/Emma :)


The sun will shine like never before ..

Vädret för idag - var bara tvungen :) Haha!


/Emma :)


Veckans blogg? :)

Våran lilla blogg är nominerade i veckans blogg hos februaritjej.se så om ni vill så rösta jättejättejätte gärna på oss! Vi skulle bli så glada!!! :D <33

/Lina :)

And nothing can hold me back from you, through the monsoon...

Hej hej! :) Idag efter skolan så åkte jag och Annie hem till Emma och soolade! :D Vi hann sola i kanske 2 minuter sen gick solen i moln och efter ett litet tag började det småregna inte mysigt! Men det var ganska kul ändå. Nu så sitter jag här och lyssnar på monsoon av tokio hotel eller nu bytte den precis till breakeven av the script hihi men aja. :P Lägger upp en bild på nya hårfärgen och även fast bilden inte blev så bra så ser man iaf hur mörkt det blev! Glömde dock att ta före bilder men det kanske inte gör ngt. :)



Mörkt va!

/Lina :)

The words in the mirror are makin' me shiver ..

Idag är det tisdag - USCHDAG som Jossan & Linis så fint kallar det ;) Vi ses senare om jag överlever ..

/Emma (:

Tonat håret! :D

Nu har jag tonat håret då! Det blev en mkt mörkare och rödare nyans så man får en liten chock när man går förbi spegeln hihi men det blir nog bra efter att jag har vant mig. :) Försökte verkligen ta en bild på håret men alla bilder blev misslyckade! Kanske kan lägga upp en någon annan dag istället. :)

/Lina

Wie lange ich noch kämpfen kann, durch das Feuer kalt und einsam ..

 

Var nere vid Ängen med Annie, Annies mamma och Linis och körde men har nu bestämt mig för att inte köra min moppe alls förrän den är helt fixad. Känns inte kul att köra omkring på en moppe man inte kan lita på om den håller liksom.
Ikväll är det en ganska hyfsad TV-kväll tycker jag! Nu går Top Model 133:an och klockan nio börjar Hollywoodfruar efter det och det får jag ju bara inte missa! Men samtidigt som Hollywoodfruar går så går även 2 ½ Men på 6:an. Men Hollywoodfruar går före, Maria Montazami är ju bara för underbar tycker jag!

/Emma :)


I swallowed all the poison to get infected ..


Älskar den här fina blusen från Gina Tricot! Är väldigt inne på blusar/skjortor just nu då de är väldigt söta men också bekväma. Blusen kostar 149 :- och finns i flera olika färger/mönster.
 Blev väldigt sugen på att köpa den men har inga pengar just nu - eller vänta. Det är payday idag för mig och Linn. 300 spänn rätt in på kontot! YES :D Fast juste, kom på att jag är skyldig pengar, skit också.

/Emma :S


Idag har det varit....

En tråkig dag. Eller nä inte jätte tråkig men lite. :) Nu sitter jag här i soffan och kollar på my super sweet 16 på mtv. Tjejen som ska fylla år är nog den bortskämdaste jag någonsin sett! Alla är iförsig ganska bortskämda hihi men den här tjejen är verkligen för mkt! Något jag funderar på är hur man kan göra så mot sina föräldrar, jag menar har dem inget samvete? Aja nu ska jag få nått i magen see you later! :)



/Lina :)

Her memories have long gone, eyes close and fall ..

God morgon! Idag har Linis & jag sovmorgon eftersom vi får kompledigt för att vi såg en film förut med klassen på en gratisbio då vi slutade sent. Så känner mig ganska utvilad men har lite huvudvärk som jag vaknade upp med. Solen skiner ute och det är nästan 10+ ute redan!
 Idag ska vi baka Sachertorte - en tysk chokladtårta, på tyskan. Ska bli rätt kul då vi ska följa ett recept på tyska och dessutom är det ju gott!
Tror att denna måndag kommer bli ganska uthärdlig men ska inte ta något för givet. Vi ses sen!


*Något liknande den här ska vi baka. Mums!

/Emma (:

Komm und hilf mir fliegen ..

Kolla vad jag har hittat! Snacka om ödet - den är helt uuunderbar! Vill såå himla gärna ha den, står högst upp på min önskelista ;) ! Ååååh .. !



/Emma :')


We will be victorious, so come on!

Denna låt har jag lyssnat väldigt mkt på de här närmsta dagarna! Den är riktigt bra men videon är jätte, jätte läskig det tkr både jag och Emma! Det är typ nallar med huggtänder som kommer upp ur jorden och förstör hus och grejer, Usch säger jag bara! Låten är dock bra somsagt. :)


Marschier durch Schnee, nur für den Kampf der Liebe ..

Lägger upp bilder från när jag var och kolla på Annies moppe! Den är jättefin! :)
Vi åkte ner till Ängen och körde omkring där på alla gupp och jag lyckades välta med min moppe, haha. Lite roligt faktiskt eftersom Annie ropade på mig, jag stannar och kollar bakåt och känner hur 80 kilo saakta, sakta börjar ramla åt sidan. Verkligen i slow-motion. Måste sett skitroligt ut! x) Här kommer bilderna:











/Emma :)


I'm not lettin' go, I keep hangin' on ..

Jag har nog världens gulligaste gammelmormor tror jag! :)

Får bli ett väldigt kort inlägg för funderar på att dra över till Annie och spana in hennes nya vrålsnygga moppe som hon köpt idag (?). Farmor sov över från lördag till idag så hon, jag och Mamma åkte till min gammelmormor Astri och hälsade på med tårta och blommor eftersom hon fyller år på onsdag. Sen lämnade vi Farmor vid hennes lägenhet och drog vidare till Plantagen och köpte kogödsel, hönsgödsel och såfrön. Så nu har vi planterat morötter, sallad & rädisor och satt potatis. Ja, jag är ju en riktig lantnörd och skulle lätt kunna bo ute på landet med alla kossor, höns och hästar :) Sån är jag. Bloggar nog mer sen, hej svejs!

/Emma :)

Shoppat :)

Idag har jag, mamma och syster varit och shoppat. :) Det blev ganska lyckat och även fast mina fötter värker så var det definitivt värt det! De saker som fick följa med mig hem är:

En jättesöt rosa sak från vero moda! 199,95 kr

En vårjacka från gina tricot! 299 kr

En toning från garnier, ett värmeskydd från Loreal och ett skäp från pieces! Minns inte vad värmeskyddet eller toningen kostade men skärpet kostade iaf 69,95 kr. :)

/Lina

 


I hold your letter in my frozen hand ..

                                   

                                       
Okej ska säga såhär: Jag tänker ALDRIG försöka göra maränger igen! Aldrig någonsin! USCH!
 Det har inte varit någon rolig bakdag idag speciellt inte eftersom jag inte är särskilt tålmodig. De första marängerna jag försökte göra var chokladmaränger men jag vet inte om man kan kalla dem maränger. De blev helt platta trots att själva "smeten" var fluffig men de smakade väldigt gott. Knapriga på ytan men sega och goda inuti. Så har döpt om dem till marängplattor istället. Lägger eventuellt upp en bild på dem i morgon.
 De andra marängerna gick åt skogen verkligen. Blä, tänker inte ens skriva om dem. De var bara att slänga direkt. Men kom i alla fall på efter andra omgången maränger att spritsen var anledningen till skiten. Vet inte om det hade med trycket att göra men den gjorde i alla fall så att marängsmeten blev helt rinnig och nästan började "svettas". Men fick i uppgift att göra en efterätt eftersom Farmor är här och då bestämde jag mig för att göra en lite annorlunda variant på smulpaj. Eller ja, annorlunda är den egentligen inte, det är bara det att den är i stora muffinsformar istället för i en stor pajform. Så jag lägger upp recept nu:

100 gram smör
3 msk strösocker
1 ½ mjöl
1 ½ havregryn

Jordgubbar
Hallon
Vaniljsocker
Potatismjöl

Vispgrädde

Gör såhär:

Blanda smör, strösocker, mjöl och havregryn och nyp ihop till en smulig massa. Skiva jordgubbarna och dela hallonen på hälften. Lägg några jordgubbsskivor och hallonhalvor i botten på stora muffinsformar och häll på en gnutta potatismjöl. Häll över smuldegen och lägg ytterligare på några jordgubbsskivor och hallonhalvor. Blanda och sikta över lite vaniljsocker. Grädda sedan i ugnen i 200 grader i 15 - 20 minuter.

Vispa grädden fluffig och fördela sedan jämnt i formarna. Avsluta med att dekorera med jordgubbshalvor och hela hallon!

I morgon blir det mer bakning då vi ska iväg till min gammelmormor Astrid så jag har fått i uppgift att baka något eftersom hon fyller år på onsdag! :)

/Emma


Wake me up, 'cause time is running out ..

                                   
Maränger! Jag kan inte baka maränger, pinsamt men helt sant! Jag som vill konditor kan inte baka m a r ä n g e r ! Usch vad pinsamt! Men nu har jag bett Mamma att köpa choklad och ägg (behövs extra om något skulle gå fel) så nu jäklar ska jag göra maränger! Nu blir det andra maränger, hehe. Tänker följa ett recept från recept.nu som Leila Lindholm bakat och förhoppningsvis med lite (mycket) hjälp av Mamma och Farmor. Önska mig lycka till. NU jäklar!

(Om jag inte skriver ett inlägg senare om marängerna då vet ni att det har gått käpprätt åt skogen!
Notera även min lilla logga som jag lyckades göra på egen hand! :)

(Undrar hur många gånger man kan skriva ordet maränger i ett enda inlägg. Jösses!)

I got a feeling that tonight’s gonna be a good night...

Nu ska jag städa och sen kan fredagen börja på riktigt! :) Ha en riktigt fin fredag hälsar jag till alla ni som kikar in här! Kommentera jättejättejätte gärna! Vi blir så glada och skriver självklart ett svar tillbaka! Nu måste jag sätta igång om jag ska hinna hejdå! <3 :D

/Lina :)

Empty streets, I follow every breath into the night ..

                                      
Look what I have done! Cupcakes! Mumsfilibabba - stavas det ;) ! Pärlemoströssel och chokladhjärtan är från Dr. Oetker som Mamma och jag hittade på Hemköp (som jag skrev om förut). Frostingen är gjord på florsocker, philadelphiaost, vaniljsocker, smör och kakao. Muffinsen är egentligen vanliga vaniljmuffins men med lite vaniljyoghurt så de förhoppningsvis inte blir så torra.

(Notera: Ny kategori "Emma Bakar" :)

Kungafamiljen

hihi sitter här och tittar på gamla klipp på kungafamiljen från hey baberiba. Dem är så bäst! :D Älskar alla karaktärer och man bara måste skratta när man tittar på det! Detta klipp är en av mina favoriter! :D



Släpp.... min.... bror!

/Lina :)

Wenn Du nach mir greifst, dann halt ich Dich ..

Nu ska jag städa och skaffa mig lite pluspoäng! (;


*Jag just nu. Tycker jag påminner om en blond Samara - variant från filmen The Ring. Fråga mig inte varför, hehe


Fredag idag! :D

Är just nu så glad över att det är heelg! :D Wiiihooooo! Detta blev ett kort och ointressant inlägg men behövde få ut min lycka. WIHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! :D <33333

/Lina

It's automatic, systematic, so traumatic, you're automatic ..

Sitter här i våran fotölj och diggar till Tokio Hotel. Haha, näe eller ja. Mamma har nämligen köpt värsta högtalarna till våran dator och J-Ä-V-L-A-R vilket ljud! Skitkul att vrida på hög volym och sjunga falskt hur mycket man vill eftersom det är bara jag hemma. Linn tog en tidig buss med sin kompis Veronica så det är bara jag hemma just nu. Det är fredag så det kommer bli en lätt skoldag att ta sig igenom med tanke på lätt schema och så slutar vi vid två. Ja, jag vet i alla fall vad jag ska göra när jag kommer hem. På med musik i högtalarna och skriksjunga tills jag blir hes! Något i den stilen i alla fall ;) Ha en bra fredag!

/Emma :)

Shut up, no can't you feel it no don't you belive it ..



/Emma :)


Plugg, plugg och mera plugg!

Snart ska jag börja pluggaaaa, igen... :P Det enda jag gör nuförtiden på vardagarna är att plugga, usch vad hemskt det där lät men det är så sant! Dock så går det att genomlida sålänge jag har min älskade ipod och ngt gott att äta! :D Nä nu ska jag börja tror jag om jag kan komma på vilket kapitel det är som vi har i läxa hihi :P



Jag och mitt livs kärlek! :D

/Lina

Turn around, I am here ..


*Oj vad vi har ändrats - idag hade jag ALDRIG tagit på mig den jackan (; Haha ..

/Emma


I'm weightless and it is clear that this is not what my life was ..

Sitter här bredvid Linis som muttrar besviket (Vi kollade på Made men de gjorde inte någon särskilt stor makeover). Idag har det varit en ganska okej dag faktiskt synd bara att det var ett riktigt äckelväder ute! Det SNÖREGNADE! Säkert Island (!), näe jag driver. I morgon är det Matte Nationella igen och jag ska ganska snart hem och plugga inför det. Sen måste jag också plugga inför engelska, hemkunskap och .. ja, jag ska plugga i alla fall. Tråkigt inlägg men har inte bloggat på länge så något måste jag väl skriva ;) See ya later ..

/Emma :)

Den vackraste låt jag någonsin hört...

Heter fix you av Coldplay. Den berör verkligen och ja den är helt underbar! :D Tror dem flesta har hört den här låten men för dem som inte har det så rekommenderar jag verkligen er att lyssna på den! :)



/Lina :)

Den snygga baseball jackan...

Ingen har väl missat de jättefina baseballjackorna från BikBok och Gina tricot? Jag tkr verkligen att dem är jättefina även fast det inte alls är min stil. Om inte alla hade gillat den så hade jag nog velat ha en (gillar nämligen inte att ha kläder som nästan alla andra har).


Denna kommer från Gina Tricot och kostar 249 kr. :)

/Lina

See the world behind my wall...

Hej hej! :) Idag såg vi på bio med klassen vilket var kul. Eller ja, filmen var inte så bra men det var en bra start på veckan. Juste! Bakom mig, Emma och Annie så satt det några killar som var jättejobbiga. En av dem sparkade på min stol hela tiden och under filmen så kommenterade dem allt som hände och vägrade vara tysta. Dem sa dock väldigt knäppa saker och jag fick skrattanfall ganska ofta pga det så det var lite kul ändå. :) Nu sitter jag hääääär och gör ingentiiiiiiiing, usch avskyr vardagar dem är så trista men snart blir det pizza! :D



(En pizza jag målade i paint. ;) Om någon undrar vad det rosa är så ska det föreställa skinka hihi)

/Lina


I'm ready to heal, I'm ready to feel! Take me there ..

Lyssnar på den akustiska versionen av World Behind My Wall - Tokio Hotel och den är så himla vacker! :') Alla borde ge den en chans, helt underbar!



/Emma :)

Monday, tuesday, wednesday, thursday, friday, saturday, sunday.....


Hej hej! :D Idag har jag varit hos Tommy vilket var skoj och bara slappat. Imorgon är det en ny vecka och nu ska vi ta nya glada tag! Ngt jag tkr är jobbigt är folk som deppar och sitter och är tråkiga. Varför inte ha skoj och göra ngt istället? Jag ska vara glad iaf! :D Imorgon när jag går upp kl 7 kommer jag nog inte vara så glad dock....
Ha det bra! :)

/Lina

They see, they feel, believe, just like we do ..

Jullan, Micke & Viktor var här idag! :) Jullan fick prova min moppe och jag passade på att fota henne, haha! Men hon var duktig (: !









/Emma


I'm ready to fall, I'm ready to crawl on my knees to know it all ..


*Seriösare kan man ju vara en lördagskväll kl. 00:00 x)

/Emma & Lina


Die wärme trägt uns bis in die unendlichkeit ..

Jag har bakat! Väldigt svårt att gissa kan jag tro (; Nej men har bakat muffins som så småningom ska "bli" cupcakes till min födelsedag. Och dem var inte små, det var fasen ENORMA! Idag var Mamma och jag iväg till kyrkogården och efteråt så handlade vi. Och eftersom vi är inne i en bakperiod just nu så passade vi på att köpa lite roliga, söta grejor (som man ser på bilden). Vi köpte två olika sorters strössel, ett rosa och ett pärlemoströssel. Sen köpte vi stora bakformar som jag har bakat muffinsen i, vita och bruna chokladhjärtan och två ljussiffror. Man blir aldrig för stor för det tycker jag, hehe.
Men det har blivit en väldans massa bakande på senaste. Men inte mig emot, jag tar varje chans jag får att baka och "exprimentera". Igår bakades det blåbärsmuffins, konfektkaka, äppelpaj och chokladbollar. Och idag bakades det kanelbullar och muffins. Men nej då, vi har inte planerat att äta upp allt det här nu. Allt fryses in i våran frys och plockas fram om det kommer någon eller liknande. Skulle vi äta allt det här skulle det vara Familjen Badboll bor här hemma, haha! Men just nu letar jag efter en söt frosting att dekorera mina muffins med. Hade tänkt hallonfrosting eller jordgubbsfrosting. To be continued ..



*Vet att mina muffins ser lite .. "ledsna" ut men det döljer jag med frosting sen ;)

/Emma


Wir wollten nur reden und jetzt liegst du hier ..

Vad ska jag nu hitta på? Det ni ;)


Lördag!

Japp idag är det lördag då typ den bästa dagen på hela veckan! Efter fredag då :) Förkylningen börjar gå över nu och på senaste tiden har jag tänkt på hur fort allting går. Om mindre än två månader slutar vi nian det är crazy! :D:D:D Längtar så efter att få sluta inte för att jag ogillar vår skola men efter att ha gått där i snart tio år så kan det vara skönt med en förändring. :) Njut av dagen nu allihopa och ha en härlig helg! :D

/Lina :)

You break the ice when you speak, with every breath you take you save me ..


Skoldagen var ganska enkel att ta sig igenom faktiskt. Det var Nationella prov i Matte, världens längsta rast på typ 2 timmar eftersom vi inte hade någon engelska så vi åkte och åt pizza istället för kattmaten i skolan, (hehe) och sen var det syslöjd. Sen var den här veckan slut och nu är det H-E-L-G! Det kändes ganska bra på Nationella Provet (peppar, peppar) men varje gång jag säger så brukar det gå rent sagt åt skogen. Så det enda jag kan göra just nu är att hoppas! Efter skolan fick jag skjuts av Tessan i moppebilen (!) och det var en upplevelse, haha. Det var PRECIS på gränsen att vi kom upp för en riktigt seg backe. Hade inte Tessan växlat hade vi antagligen rullat baklänges eller stannat mitt i backen, haha. Men det gick vägen! :) Det regnade ju tidigare idag men nu är det faktiskt blå himmel och solen dyker antagligen upp snart bakom molnen.
 Det tråkiga är att Linis, Jossan och Annie gick hem efter nationella, alla sjuka. Linis har smittat mig också med en underbar (inte alls) förkylning och det ju verkligen något att se fram emot. Men det är helg så det går ju bara inte att sitta och sura. FY FAN vad GLAD jag är att det är HELG! :D


I hate you for this, It's against my will ..

Freeeeeeedag! Jag kan nästan skrika av glädje! Men det ska jag inte om jag inte vill låta som en gammal häxa (har ont i halsen). Idag är det nationella prov i Matte och jag känner mig faktiskt mer motiverad än igår då jag var så himlans trött. Men nu har jag fått sova och känner mig "redo för att möta dagen" - lite poesi här eller något.
Tror att en stor del av förmiddagen kommer gå till nationella så vi har ingen engelska (?) och det gör dagen lättare. Engelskalektionen på fredagar brukar alltid kännas milslång. Så dagen ser väl i princip ut såhär, tror jag: Nationella prov, EA(?), Lunch och Syslöjd. YES! :D

/Emma :)

Vad vore jag utan dina andetag?

Hej hej! Idag har varit en seeeeeeeg dag! Är väldigt fökyld och mitt huvud dunkar så det var inte så skoj att sitta i skolan och om jag inte mår bättre imorgon så måste jag nog stanna hemma. :( Dock har vi nationellt prov i matte så vet inte om det är så bra att missa det? Aja det löser sig! :) Nu sitter jag här med min lilla bok (som jag älskar) och skriver lite allt möjligt. I den här boken finns typ allt från listor till låttexter och några personliga texter. Alla borde ha en sån här bok dem är bäst! Vad ska man annars göra när man har tråkigt liksom? :)



Jag just nu! :P

/Lina

I know you are more than perfect, believe and I'll believe you then ..


Sitter här och känner mig så himla trött. Skulle kunna somna nu faktiskt och det tillhör inte det vanliga. I morgon har vi nationellt prov i Matte och jag känner mig ... laddad? Nej, inte det minsta. Har pluggat en hel del igår men måste plugga mer idag innan jag hinner ramla ihop. Skit. Tack GODE GUD att det är fredag imorrn, hallelujah! Haha, tror jag ska sluta skriva nu innan jag spårar ur totalt. Nej, idag går jag och lägger mig tidigt för att ta igen min sömn och för att inte förorsaka andra obehag i morgon, hehe. När jag är trött är jag i n t e trevlig (;



/Emma

You are free, you are innocent, you belive in a happy end ..

Och här kommer bilderna! :)










Ich geh auf den Schienen, ich lass mich von den

Har pluggat i cirka två timmar - bara matte. BLÄ! Lägger upp bilder från Ängen idag när som helst.


Today is gonna be the day that they're gonna throw it back to you

Har precis kommit tillbaka efter att ha varit med Annie, Emma, Tessan och Empe. Det var fint med kvällsolen och Tessans moppebil är jättesöt! :D Emma lägger nog upp bilder på den senare. :) Måste plugga tyska inför ett litet förhör imorgon och matte inför provet på fredag. Tråkigt värre men det måste göras! Ska bli bättre på att plugga då att strunta i det inte är så bra har jag märkt. :P Näpp nu ska jag fortsätta ha det bra! :)

/Lina

Feel the blood in my vains flow ..

Kom hem nyligen och fick världens begär efter müsli. Hur ofta händer det? Inte ofta. Idag har jag åkt moppe till skolan för första gången och jäklar vad det var härligt! :) Synd bara med mitt stöd på moppen, krångligt värre. Tessans moppebil är fan den grymmaste jag sett, måste lägga upp en bild på den någon gång. Fick åka med henne idag i den och det var skitkul! Vi ska ses senare nere vid Ängen: jag, Linis, Tessan, Annie & Empe. Kuligt värre! (;

/Emma


Pretty soon you gonna be dead ..

Oj, vilken mordisk rubrik! Haha ..

Näe men ärligt talat. Jag tycker man ska tänka noga över vad man säger till folk. Vissa saker man säger kanske misstolkas och någon kan bli sårad, ledsen eller arg. Tycker att det är väldigt många som tror att man kan säga vad som helst till oss tjejer och tror att det är helt okej. Det är KRÄNKANDE att bli kallad för hora exempelvis. Tragiskt nog är vissa alldeles för blinda (hjärnskadade, dumma, blåsta?!) eller döva för att inse det. Det är som att vi exempelvis skulle kalla killarna för bögjävlar eller liknande. Jag har inget emot homosexuella men som kille kanske man tycker att det är kränkande att bli kallad det.
  Nu kommer jag låta sådär tråkigt vuxen, men jag tycker att vi "unga" har gått för långt med tanke på hur vi behandlar varandra, pratar med varandra. Som vi tjejer till exempel, det blir ALLTID skitsnack när flera tjejer umgås och det är så jävla tråkigt! Att man inte ens kan umgås som vanliga kompisar och bara skratta och leva? Nej, direkt är det någon som säger något till en annan om någon annan (hängde någon med nu?) och så sprids det och det blir bråk. På så sätt avundas jag killarna. Visst, tror att de minsann också snackar en hel del men det lär ju vara en ynka tiondel jämfört med oss tjejer.
  Jag är inte felfri men för sjutton, TÄNK EFTER innan ni säger något. Gäller mig med. Nu tror jag att jag har fått fram det jag ville säga. Äntligen. Nu ska jag le, skratta & leva.

/Emma

Is this for real, am I awake?

God eftermiddag! :D Idag har jag varit i skolan vilket var jobbigt i början för jag var ganska nere men senare på eftermiddagen gjorde mina vänner mig gladare och dagen blev mycket bättre! :) Idag händer det inte så mkt tråkigt nog förutom desperate houswives ikväll då! Den näst bästa serien ever efter O.C!



/Lina :)

You see my soul, I'm a nightmare ..

Okej, det finns inte mycket att säga. Jag kommer i alla fall aldrig någonsin mer få något gjort på varken svenskan eller so:n, den saken är klar ..

Plågar redan vissa med att lägga upp bilder på Tom Kaulitz på Facebook så kan lika gärna göra det här! Drop dead gorgeous! Haha :')



/Emma :)


You better get yourself together ..

Sitter och glor på Svenska Hollywoodfruar och bara avundas Maria Montazamis döttrar. Hon är så jäkla charmig! Skulle också vilja vara släkt med henne, typ ha henne som en rolig moster, eller ball faster. Fy fan vad roligt! Då hade jag ringt henne praktiskt taget varje dag och velat shoppa hela tiden! Hur kan man inte älska henne?


It's raining men!

Hihi tittar på ett urgulligt klipp av när Bill Kaulitz (sångaren i Tokio hotel) sjunger It's raining men i någon slags talangtävling tror jag. Han är såå söt och liten och hans dans är bäst! Hihi kan titta om och om igen definitivt värd att titta på!



/Lina

Will I go to heaven acting like this?









Annie & Linis - Fy fan vad vi är grymma! :D

/Emma :)

måndag!

Idag var det första skoldagen då! Mkt tråkig! Gjorde ingenting vettigt och bara satt där. Hoppades på en bättre dag imorgon men kom på att det är ju tisdag (även kallad uschdag) imorgon! Den värsta dagen på hela skolveckan! Aja efter skolan idag så följde jag med Emma och Linn till frisören och båda blev fina i håret. Sen så mötte jag upp dem igen plus Annie nere på en äng nära oss och det var lite mysigt. Nu ska jag fortsätta plonka på min gitarr tror jag! Ha det bra!



Min gitarr! :D

/Lina :)

Wir sind jung und nicht mer jugendfrei ..

Linn och jag äter skumgodis.

Linn: Haha, Emma du är ju vegetarian, du får inte äta skumkaniner jue!
Jag: Näe, juste. Jättekul.

Efter ett litet tag ..

Jag: Då borde jag vara kannibal också då eftersom jag har ätit skumtomtar ..


Haha ;) Är officiellt vegetarian och kannibal nu då!



/Emma x)


We lied when we were dreaming, our crying was just fake ..

U-S-C-H! Igår hade jag ingen ångest men nu sitter jag med ångest i hela kroppen. Vill INTE gå till skolan! USCH! USCH! USCH! Det enda positiva med den här dagen är att jag ska klippa mig idag efter skolan. Vi ses senare, om jag överlever ..

/Emma :(


I'm walking on sunshine...

Åh vilket vackert väder det är idag! Hur fint somhelst! Gud vad jag pratar mkt om vädret hihi. Idag var jag hos Jenny och det var jättemysigt! :) Imorgon är det skola igen och jag vill verkligen inte! Vi får hoppas att det blir en bra dag imorgon iaf! Nu sitter jag här och har ganska tråkigt men ska nog snart gå ut med min älskade hund. :)

Jag idag! Min vovve ville också vara med på bild. :)

 

/Lina :)


They're telling me it's beautiful ..

Och nu kommer bilderna från Linns och min knäppdag på Ängen! Kul har vi haft i alla fall :)

















/Emma


Too young to live a lie, look into my eyes ..

Nu kommer bilderna på de tröjor jag fick av Sophie! Ska lägga upp bilder från idag också :)






*Min älskade skjortblus som jag köpte :) <3

Sen fick jag två baslinnen också. Posar man så posar man, orka stå stel som en jäkla fiskpinne! :)

/Emma


Söndag

Usch idag är det söndag! Avskyr söndagar men det är väldigt fint väder idag! Igår såg jag tillochmed en tussilago så våren är verkligen här nu! Gud vilket gulligt namn egentligen, tussilago. :P Aja idag så ska jag över till Jenny och fira hennes födelsedag som var igår så det ska bli kul och sen ska jag bara slappa resten av dagen eftersom det är skola imorgon. Skulle dock gärna vilja vara ledig några dagar till. :)



(Då jag inte hade kameran med mig när jag såg tussilagon så bjuder jag på en bild från förra året istället) :)

/Lina


Komm und rette mich, Ich verbrenne innerlich ..


*Lägger kanske upp en bild på resultatet sen :)

/Emma


It all has come as we had feared ..

God morgon alla morgonpigga! Vaknade utvilad och glad eftersom jag inte har sovit ordentligt på en 3 - 4 nätter. Så just nu är humöret på topp. Idag ska min Mormor & Morfar komma över för att lämna försenade påskägg och fika. Så har fått i uppgift att baka något. Lägger upp en vår-outfit som jag pysslade ihop för en dryg vecka sen eftersom jag inte har något vettigare att skriva, hehe.



/Emma :)


Linn gästbloggar! :O

Jupp, Emmas lillasyster äre som bloggar nu! :D Jag har gjort chokladbollar och jaou, vi ska äta vitlöksbröd snart. Intressant? Kanske vissa tkr ... :O

Menmen, besök gärna min lilla blogg! <-- Klicka bara här så kmr du dit! :)<3

Jaa ... inge mer att skriva tror jag. Men ni får ha det så bra och tänk mkt på Justin Bieber! :D<33 Aww, han är så söt! :') Måste få träffa han ! :O

PUSS PÅ RUMPAN! :O♥ /Linn :)

Linn Bieber Kraft
Lilla jag (a)♥

But now the moment seems to‘ve come ..

Idag åkte jag och Mamma till Sickla Köpkvarter och shoppade kan man ju faktiskt säga. Eftersom våren är här så har i princip alla butiker släppt massa vårkollektioner, allt från prylar till kläder och helst skulle jag vilja ta hem alltihop. Vilket inte går (typiskt!) tyvärr men hade det gått hade jag lätt gjort det. Eftersom Linn skulle få skjuts hem av Lollos pappa kunde vi ta det lugnt för en gångs skull och kolla på allt möjligt. Mamma köpte två par jeans och en jättesöt blus och jag köpte också en skjort-blus, som jag kallar det för. Det var liksom kärlek vid första ögonblicket och har det väl inträffat så kan inte min hjärna släppa det. Så det enda jag tänkte på när vi kollade i alla andra butiker var den där jäkla skjort-blusen. Så efter lite tjat fick lyckades jag övertala Mamma att köpa den mot att hon betala 200 och jag 100 spänn. Men lägger upp bild på min underbara skjort-blus i morgon!

Jusste, vi träffade också Kalle & Sophie (min faster och hennes kille). Så vi svängde förbi dem och fick lite kläder från Sophie som kommer bli väl använda, tack tack! Lägger förmodligen upp bilder på dem i morgon också!






*Mamma lär döda mig om hon ser att jag har lagt upp den här bilden, hehe

/Emma


God morgon, är du riktigt vaken än?

God morgon! Eller ja, morgon och morgon haha, vaknade runt elva och mötte upp Emma som lämnade moppen och sen så somnade jag om igen hihi. Men nu är jag fullt vaken och redo för den nya dagen! Hoppas alla har en härlig lördag och inte sitter inne denna inte så fina men ändå så våriga dagen!

/Lina :)

Leih mir deine Flügel ..

Sitter och lyssnar på Hilf mir Fliegen som Linis la upp i förra inlägget och bara ryser för den är så jävla (ursäkta språket) fin! Idag är det ju lördag och Linn ska rida som hon gör varje lördag. Mina planer för dagen är att köra över Linis moppe som hon lämnade kvar här (eftersom hon fick skjuts av Annies mamma) och jag tror att Mamma och jag ska åka till kanske Farsta Centrum, Haninge Centrum eller liknande och bara strosa omkring. Tror jag, men det är inte säkert.
Linis och Annie (länkad) åkte hem vid halv elva igår men vi hann se hela Eden Lake och liten del av Fredag den 13:e! Eller ja, jag tittade inte på Fredag den 13:e eftersom jag är så jäkla feg, haha. Men Eden Lake fick bra betyg av Annie då hon sa att den åtminstonde var en av de läskigaste filmer hon sett. Om hon nu inte driver med mig, då jäklar! Men om det är sant så lyckades vi i alla fall skrämma henne. Sen var vi väldigt "seriösa" och garvade åt allt möjligt och tog massa knäppa kort. Kul var det i alla fall och gärna något jag gör om :)

Skriver förmodligen mer senare på dagen!



/Emma


Hilf mir fliegen

En av de finaste låtar jag hört heter hilf mir fliegen (hjälp mig flyga) av Tokio hotel! :) Den är på tyska så det är lite svårt att förstå vad han säger hihi men den är verkligen värd att lyssna på! <3 :)

Komm und hilf mir Fliegen (kom och hjälp mig flyga)
Leih mir deine Flügel (låna mig dina vingar)
Ich tausch sie gegen die Welt (jag byter dem mot världen)
Gegen alles, was mich hält (mot allt som bestämms över mig)
Ich tausch sie heute Nacht (jag byter dem inatt)
Gegen alles was ich hab (mot allt jag har)

(Inte jag som har översatt så duktig är jag tyvärr inte :P)



/Lina :)

A freak of nature, stuck in reality ..

Sitter här och är nästan helt slutkörd. Och vad har jag gjort? Jo, städat. Som en idiot. En dåre. En idiot-dåre. Dammsugit allrummet, mitt rum, badrummet, vardagsrummet, köket, hallen och matrummet, skurat alla dessa rum + dammat och bytt sängkläder. OCH piffat till lite här och var. Låter det lockande? Tror inte det.
Städat på tom mage eftersom jag åt frukost redan vid åtta så var helt skakig i benen vid tre och min mage gav ifrån sig en väldans massa klagande. Den åstadkom sådana ljud man nästan inte trodde var möjligt och ja, då var det ganska uppenbart att jag verkligen behövde äta (;

Runt ett idag åkte Linis och jag iväg för att köpa godis och läsk. Och ja, sen har jag städat nästan ända fram tills nu. Vilket liv jag har. Eller näe, har inget liv alls. Nu ska jag snart hjälpa Pappa med middagen, sen efter det kommer Annie och Linis hit och kan jag koppla av. Fast det lär jag inte göra, lär ju bli rädd som satan och skrika så alla grannar hör, hehe.


*Den här bilden får mig alltid att le :)

/Emma


Vill ha!


Från www.hm.com (Har glömt bort hur man länkar i inlägg får fråga Emma hur man gör :P)

denna jacka tycker jag är jättefin! Synd bara att den är slut i min storlek. Tror även Emma gillar den här vi brukar gilla samma saker haha. :P

Sitter här och har tråkigt för tillfället men ska snart ska jag och Annie över till Emma. (btw när Emma skriver Linis så menar hon mig hihi om någon skulle undra) :)

/Lina :)

(Update from Ems. Nu är den länkad ;) Och jo, den jackan är VRÅLSNYGG!)

Ny header!

Nu är den nya headern klar!! :D Den ena sidan är Emmas och den andra är min! Emma und Lina så lika men ändå så olika! hihi :D Juste min balklänning kom igår! så fin jag älskar den! Kände mig som en prinsessa precis som Emma skrev om sin. :) Vaknade på ett bra humör idag hoppas det håller i sig! :)

/Lina

Ich bin nicht ich wenn du nicht bei mir bist

Idag är planen att Annie, Linis och jag ska ha filmkväll och glo på Eden Lake och den filmen kan man ju minst beskriva som psykiskt påfrestande. Linis och jag har nämligen sett den tidigare men det har inte Annie så det ska bli minst sagt väldigt roligt att se hur rädd hon kommer bli. Bara för att jag sa det nu så kommer hon säkert inte bli rädd alls. Själv blir jag alltid lika rädd av den filmen för den verkligen äcklig och skitläskig!
Så nu på dagen ska Linis och jag dra iväg för att köpa godis eller annat onyttigt såklart för Annie har redan förberett med massa gott. Själv måste jag städa här hemma för mitt rum ser inte fint ut och så måste jag städa allrummet där jag tror att vi kommer sitta.

Igår kunde vi hämta ut min balklänning och lyckan är stor. Den passar perfekt och är verkligen jättesöt men det enda "men:et" var att jag tyckte den var lite för lång. Eftersom jag själv inte är så lång så blir det lätt hänt att jag ser ännu kortare ut om jag har lite för långa klänningar. Inte för att jag brukar ha klänningar särskilt ofta. Men vi tänkte sy upp en volang så den kommer bli väldigt kort men jättesöt och asball. Får bara låta bli att böja mig ner, haha. Men jag kände mig som "en prinsessa" som Linis sa igår :) Vilken känsla!

Pappa lyckades även fixa punkan på moppen <3 igår senare på dagen och jag känner mig evigt tacksam! Det ironiska är dock att han råkade ha sönder ena stänkskärmen fram så nu är jag utan den ena. Men det gör inte mycket för mig eftersom den åtminstonde går framåt utan att dra omkull mig.

/Emma

(Jusste, måste ju tillägga en sak. På spellistan till höger finns det några Justin Bieber - låtar. NEJ, jag lyssnar inte på Justin Bieber, usch blä. Jag la till dem för Linis skull :)

That should be me

Sitter här och lyssnar på Justin Biebers fina låt That should be me! Så fin! Det är en sån låt som man ba lever sig in i och verkligen känner smärtan! Kan säga att jag började gråta första gången jag hörde den hihi. Håller på med designen till vår blogg! Den kommer vara uppdelad i två delar den ena halvan är Emmas och den andra är min lite svårt att förklara men ni får se sen. :)

/Lina :)

How can I connect to you?

Fick brevet om att vi kan hämta ut min balklänning vilket vi ska göra idag efter ridningen! Är väldigt överlycklig just nu :D ! Linis är hemma hos oss just nu. Snart drar Linn och jag till stallet. Vilket värdelöst inlägg, haha.

/Emma

Like a Phantomrider .. I'm not driving tonight

Igår tänkte jag ta en sväng med moppen i gråvädret, sagt och gjort. Jag åkte iväg men bara efter en bit kände jag hur konstigt det kändes eftersom hela "bakdelen" på moppen började skaka. Det första jag tänkte var då att jag kanske inte hade fått upp stödet på moppen fast jag visste att jag hade gjort det. Så jag stannade och kolla men såg inte någonting konstigt alls.
Fortsatte åka men kände hur det blev allt mer och mer obehagligt att åka eftersom hela moppen började skaka helt okontrollerat. Som tur var hade jag inte kommit sådär jättelångt hemifrån men det var svårt att hitta ett ställe att vända på eftersom hela vägen endast består av kurvor. Men lyckades slutligen vända och hoppades på att jag kanske kunde åka en liten bit hemåt om jag åkte väldigt, väldigt långsamt. Men kände bara efter en liten bit att jag inte kunde fortsätta, visste att jag förmodligen skulle slira och få hela moppen över mig eller att jag förmodligen skulle krocka.
Så jag stannade vid ett hus och började bli halvt hysterisk. Ringde till Pappa och halvsnyftade lite (hehe) och han sa åt mig att stanna där så skulle han komma dit om en stund eftersom han fortfarande jobbade. Så jag stod där och övergick från hysterisk till fly förbannad och såg allmänt arg ut vilket måste sett väldigt roligt ut för alla bilförare som körde förbi mig.
Vi åkte hem för att hämta lås vilket jag inte hade med mig så fick vi åka tillbaka och låsa den vid ett träd. Senare när mamma kom hem kunde vi "haka på" trailern och åka och hämta min lilla moppe <3

Och idag när det är strålande solsken, torr asfalt och bara gjort för att åka moppe sitter jag här och deppar. SKIT OCKSÅ!


*Platt som en pannkaka :/

/Emma


A million sparks are falling down ..

Sitter här i pyjamas och lyssnar på på Leb' Die Sekunde, ofixad och känner mig allmänt ofräsch. Igår blev det ju i alla fall bättre väder än i måndags och snön har smält bort en hel del. Men just nu är det tråkigt gråväder ute och det har regnat. Blä.
Eftersom både Linis och jag har beställt våra balklänningar finns det en chans att de kan komma idag, i morgon eller på fredag. Så nu är jag väldigt förväntansfull fast jag tror inte att de kommer fram idag. Men är också jäkligt nervös eftersom jag verkligen gillar klänningen jag kanske ska ha. Tänk om den ser helt annorlunda ut i verkligheten, eller om tyget är konstigt eller att hela klänningen bara är helt fel. Hoppas inte det! Nej nu tror jag att jag ska göra i ordning mig så jag inte sitter här och ugglar hela dagen.


*Smakprov :)

/Emma


En vårdag

Idag har jag och Emma varit och shoppat! Det var hur fint väder somhelst och jag måste säga att jag älskar våren! Jag köpte en mascara och concealer som båda var bra och glass såklart. :) Förutom det har jag mest suttit här och försökt skriva en låt. Det är nästan som att skriva en dagbok men det är svårt! Nu ska jag forsätta men ha det så bra! :D

/Lina

5 veckor sen

Det har gått hela exakt fem veckor sen den bästa stunden i hela mitt liv skedde. Det är helt galet, helt sjukt. Det är helt jäkla sjuktgalet! För fem veckor stod Linis och jag och skreksjöng, hoppade och skrek som två idioter tillsammans med resten av publiken. För fem veckor sen stod vi där och lyssnade till Bills oslagbara röst och blev tokiga av att ens se hela Tokio Hotel - gänget. Det är helt ofattbart! Att det redan har gått så lång tid sen dess. Det är ju för sjutton en månad och en vecka sen. En månad och en vecka sedan vi trotsade kylan i våra vrålsnygga kläder och jag i mina 9,5 centimeter höga klackar.
Det är både sorgligt och underbart på samma gång. Jag trodde faktiskt aldrig att jag någonsin skulle få se dem live men det fick jag. Men att det redan var så länge sen känns så sorgligt. Hade jag kunnat hade jag sett konserten om och om igen tills jag hade ramlat ihop. Det är som om jag aldrig får nog. Men Linis och jag har lovat varandra att vi ska se dem igen men då med ståplatser längst fram! I alla fall långt framme, nära scenen. Då jävlar! :) Och det ska vi hålla, nästa gång de kommer hit till Sverige igen då jäklar ska vi ha skitbra ståplatser så att man nästan kan röra dem, haha. Kan bara uttrycka mig med ett enda ord just nu, galet ..





RSS 2.0