Eclipse! :)

Ikväll är det eclipse premiär och det ska bli så kul att äntligen få se den! Jag och några till ska till heron city och kolla där och det är lätt den mysigaste biosalongen enligt mig. :) nu ska jag göra iordning det sista så jag önskar er alla söta en jättemysig kväll! :)





*Risk something, take back what's yours ..



Igår hade Linis, jag och Linn filmkväll (jo jag vet, på midsommarafton liksom, haha). Vi såg filmen Remember Me och det var en av de absolut finaste filmer jag har sett. Robert Pattison spelade så jävla bra och att han är skitsnygg gör inte saken sämre ;)
Jag brukar inte vara känslosmetig till filmer som Linis (!) men när filmen var slut satt alla tre och grät, haha! Det var faktiskt ganska kul. Alla borde se filmen! Slutet var så himla sorgligt och hans lillasyster, shit alltså! Kommer definitivt se om den filmen om och om igen!


*Have 2 have!


Är käääääär! Har hittat de här skorna från have2have och de är helt underbara! Jag blir skitlång (enligt mig då)! Närmare 1,64 faktiskt eftersom de är 10,5 centimeter höga. Måste bara köpa dessa! Helst vill jag köpa dem till Eclipse-premiären men tror dock att det blir svårt tyvärr. Skulle ju bara vara sååå snyggt till korta jeansshorts och min kortare somriga "magtröja"! Åååååh <3 ...

/Emma


*God morgon!

Linis och jag sitter här på båten, har inget liv och rådiggar till California Gurls som två töntar! :) Livet är najs!

/Emma & Linis :3

Gästblogg.

Shasha. Linn här :D. Emmas syyyyyyrra ;)

Emma har nu följit med Linis till båten! ;o fett läskigt ... :O Hahah, nej då!
Själv gör jag inte så mkt ,, har rätt tråkigt (y). Ska träna på crosstrainern snart ;)


HAHAHAHAH, :)
:)♥


Puss på rumpan! ;o

See, I never thought that I could walk through fire ..

Idag fyller Linn hela 14 år! Eller egentligen så har jag redan vant mig så det är inte en lika stor "chock" längre. Men växer gör hon så att det knakar, hemskt att se. Haha! Nä, men hon är redan längre än mig och har större skostorlek än mig så .. antingen är det hon som växer otroligt mycket eller så är det jag som stannade i växten för länge sen. Tror mer på det andra alternativet faktiskt ;)
I alla fall så snackade Linis och jag för någon dag sen om alla grejer som händer när man är från 10 - typ 30. Bara för att jag inte har något att göra och inget liv för den delen heller så skriver jag upp det (;

10 - man fyller tvåsiffrigt
11
- tråk
12 - man börjar högstadiet
13
- man blir tonåring
14
- man får betyg i skolan
15 - man går ut nian, får sina slutbetyg, får köra moppe och blir straffmyndig
16 - man börjar gymnasiet och man får börja övningsköra
17 - livet står stilla, haha
18 - man blir myndig, får dricka och gå ut på krogen, man får ta körkort mm.
19 - man tar studenten
20
- man blir mer eller mindre vuxen (enligt mig)
21 - man får köpa på systemet

Och mellan 25 - 30 är det vanligt att man börjar bilda familj, typ!

Ni som är äldre, ta inte illa upp men jaa .. efter det händer det inte särskilt mycket förrän man blir pensionär, haha! Livet står ganska stilla ;D



(Eftersom Linn fyller år så lägger jag upp en Justin Bieber - video. Bara för din skull Linn! :) <3

*Ask her if she want to stay a while and she will be loved ..




Maroon 5 - She will be loved. En av världens finaste låtar som jag lyssnar sönder just nu (;

/Emma


*They try to change me but they realize they can't ..

Hej hopp i galoppen! ;3 (Lät extremt töntigt)
Skäms över att jag inte har bloggat på väldigt länge - säkert på minst fyra dagar tror jag faktiskt. Just nu är jag i alla fall hos Farmor, åkte nämligen hit helt spontant och vi har suttit på hennes balkong i värmen. Jäklar vilken värme alltså! Man blir svettig bara av att sitta på bussen (onödig information, haha)!

Idag har vi fixat lite inför kabarén som vi nior ska hålla i det året och det finns lite att göra kan man ju säga. Men det är ändå väldigt lugna och sköna dagar. Vi började nio idag vilket innebär sovmorgon och så slutade vi klockan två så jag klagar inte det minsta! I morgon är det samma grej och på fredag är vi lediga! :)
På måndagen är det kabarén, tisdag är det klassens dag tror jag och på onsdag är det skolavslutning, bal och S O M M A R L O V! Helt sjukt!

/Emma (:

RSS 2.0