tips.

Vill bara tipsa er kära läsare om en hårprodukt som mitt hår ääälskar! Det är Balsamsprayen från OLIV-serien. Man kan spraya det i antingen vått eller torrt hår utan att skölja ur så blir håret mjukare och glansigare. Brukar alltid spraya det i håret när jag precis har duschat och så låter jag mitt hår torka. När det har torkat blir det jättelätt att borsta ur och mjukt. Rekommenderas verkligen! :) Luktar ganska gott och går på cirka 55 kr.



                                                                                                     


the clouds I can handle, but I can't fight with an eclipse.

Igår åkte jag och Annie en sväng med moppen till Maren och höll på att bli attackerade av, vad heter dem? Ärlor, särlor? Äh, vet inte men fågeläckel som hade ägg i alla fall och som störtdök mot oss så vi sprang skrikandes därifrån, haha. En kille som var där kollade väldigt konstigt på oss.
Sen drog i till ängen och spontanbestämde oss för att sova över. Så vi sov över hos Annie i hennes stuga, satt och kollade på delar av olika filmer, snackade en massa och gosade med hennes marsvin Ragge. Alltså han är det sötaste marsvin jag någonsin träffat! Så söt att man bara vill äta upp honom :) Don't worry Annie, jag är fortfarande vegetarian ;)



Fridaaaaaay

Hoppas ni får en helt underbar fredagkväll och så ses vi helt enkelt imorgon igen. :) <3







dagens låt.

 

 

 

 

 

 


uppdrag: IKEA.

Idag åkte jag och mamma till min gammelmormor och hälsade på. Sen lyckades hon lura iväg mig till IKEA! IKEA av alla ställen i Sverige. Det är barnplågeri - tortyr asså. Packat med gamla, vuxna, nykära, skrikande bäbisar, snoriga ungar och allt man vill undvika på samma ställe. Vi gick i alla fall där en stund, mamma kollade på typ samma besticklådor sådär en 100 gånger medans jag inte såg någon skillnad och försökte överleva tortyren. Trösten var i alla fall att vi fikade mitt i allt så jag lyckades överleva faktiskt.

Over and out.

 

 

 

 


Nelly shoes <3

Klickade runt lite på nellys hemsida och hittade dessa! Asså guuud så snygga jag dör! Kanske lite för höga för mig men är dem inte helt underbara! :D <3

Från Nelly.com :)

 

 

 

 


fem saker..

ni inte visste om mig. :)

Jag biter på naglarna: Usch ja! En extremt dålig vana men kan bara inte sluta.

Jag går i sömnen: Haha asså det har bara hänt några gånger men ni ska veta att alla gånger har varit minst lika pinsamma! Det har alltid hänt när jag inte sover hemma och det har slutat med att jag väckt kompisars föräldrar eller fotbollstränarna när det har varit läger haha. Det var dock inte kul dagen efter!

Jag har spelat fotboll: I fem år! Lite knäppt att jag en dag bara ville sluta men så fort en fotboll kommer fram så kommer den där fotbollsspelaren fram och jag kan ha hur kul somhelst precis som förut. ;)

Är sjukt hår fixerad: Vissa bryr sig extra om vad dem har på sig medans vissa inte kan lämna huset utan smink. Jag kan inte gå ut bland folk med en dålig hårdag! Mår väldigt dåligt då och försöker göra allt för att dölja håret som att sätta upp det eller sätta på mig en mössa.

Jag har varit helt galet kär i Tokio hotel i ca tre år nu: Seröst det BÄSTA bandet som finns! <3333





the same God, the same hell.

Snart kommer världens bästa unge hem :) Då ska vi shoppa och det är en hel del grejer jag behöver har jag märkt, speciellt inför höstterminen! Det jag behöver är:

*Tishor i alla möjliga färger och former.
*Leggins/Strumpbyxor
*Jeansleggins
*Lite nytt smink
*Minst 3 nagellack

Hur i hela ska det gå på 600 kr? Shit ..

 

 

 

 


dagens låt.




(Hahahahaha!)

 

 

 

 


Some days I'm a super bitch.

Noppade mina ögonbryn igår och färgade dem lite mörkare. Har jag nämnt att jag har smärttröskel 0,00 ?! Fy helvete vad ONT det gör! Grinar nästan för att det gör så ont. Ibland måste det vara ren lyx att vara kille asså ..

 

 

 

 


I'll spread my wings and I'll learn how to fly, I'll do what it takes til' I touch the sky


En helt fantastisk sångerska som varit min förebild sen jag var runt tio/elva år och som verkligen såg upp till när jag var liten är Kelly Clarkson. Minns hur jag knarkade breakaway och behind these hazel eyes och ville bli som henne en dag. :P Dem senaste dagarna har jag lyssnat på hennes musik och fått upp ögonen för henne igen och även fast jag inte är jätteförtjust i hennes senaste album så kommer jag alltid älska hennes musik. :)

Breakaway:


Behind these hazel eyes (Live eftersom jag inte hittade en bra video på den vanliga):








Shut up, I don't care what you say.


Här är som sagt mina bebiisar som kom idag, bubbelgums-rosa <3 Är så himla käär! De sitter så himla snyggt och jag blir så lång :D Funderar till och med på att sova med dem i natt - så kär är jag just nu! :')







hiss och diss.



Nelly.com - skitbra hemsida med jättesnygga kläder och skor. Dessutom levererar de så himla snabbt inom cirka 1 - 3 dagar bara. Lots of love till nelly :)

Linda Hallbergs sminkblogg - Hon är så grymt duktig på att sminka och ger dessutom väldigt bra tips om olika saker. Bloggen är ju också otroligt rolig och inspirerande att läsa.

Svarta kilklackar - Har fångat mitt hjärta totalt! Det är så grymt snyggt med riktigt höga, stora och klumpiga svarta kilklackar, speciellt nu till hösten. Man får skynda på att köpa ett par dock, tror att de kommer bli väldigt populära!



Personer som härmas - skaffa ett jävla liv. Det är skillnad på inspiration och att härma/kopiera. Inspiration = att man tar lite av något som någon annan gjort men gör det till en egen och lite annorlundare grej. Härma/Kopiera = göra exakt samma sagt, så jävla lågt.








Guten morgen :)

God morgon på er! Nu är jag i nynäs och ska alldeles strax iväg. Ska bara göra iordning det sista och sen bär det ut i regnet. mys... elr inte. :P

Puss! :D








missförstånd.

Vill bara klargöra en sak för er våra få, men söta läsare :) Ibland får vi kommentarer och ofta tror vissa att det bara är en person som driver denna blogg men om man kollar noga på headern så är vi ju två (; Emma und Lina! Och för att se vem det är som skriver vilket inlägg så är det bara att kolla på kategorin under varje inlägg.
Kram på alla söta! (



Update: Nu har vi även lagt in en text efter varje inlägg där det står /Emma eller /Lina beroende på vem som skriver inlägget såklart haha. :)







fancy, fancy.


Är lite sugen på att köpa den här parfymen. Luktar jättegott :)

 

 

 



if I could turn back time.


gosh vad jag längtar tillbaka till Egypten (:

(btw: Imorrn åker vi och hämtar ut mina skor :D ! Överlycklig eller vaaad?!)

 

 

 

 


Frost

Asså gud måste tipsa er om den här helt otroligt grymma boken! Den heter frost och är skriven av maggie steifvater. Så himla bra den är lite twilight aktig asså själva omöjliga kärleken och jag älskar ju sånna böcker så visste redan innan att jag skulle älska den. ;)

handling: I åratal har Grace betraktat vargarna i skogen bakom huset. Speciellt en varg fascinerar henne
-vargen som räddade livet på henne som barn.
Hennes varg.
Sam är den vargen och några dyrbara månader varje sommar får han vara människa innan frosten tvingar honom att förvandlas igen.
Ödet för dem båda samman och nu kan de inte leva utan varandra. Men vintern är nära och Sam för en ojämn kamp för att förbli människa och för att få stanna hos Grace.


Spring och läs den söta läsare! Så jävla bra! :)

 

 

 

 


memories.


Hittade en söt webbcam-bild på Jullan, Viktor, Linis & mig :)

 

 

 



I'm in pieces, baby fix me.


Crocs är skor som typ nästan varje svensk har numera och min åsikt om dessa .. skapelser (?) är att de är så grymt fula, haha. Själv har jag ett par jag också, rosa som på bilden men gud vad jag hatar dem. Crocs är nästan det fulaste jag vet men de är väldigt bekväma. Dock kommer jag aldrig visa mig offentligt med dessa hemska .. monster, endast när jag badar där det är mycket tång och skit.
Glöm att de är välkommna till min skosamling, never ever!








Jewellery are a girl's best friend.


Har hittat hur mycket smycken som helst - så snyggt, so Em-style ;)

 

 

 



you take my breath away with every step you take .

Till hösten kommer jag eventuellt göra en monroe-piercing och det kommer bli så damn snyggt! Älskar piercingar, mest på killar dock men det är så snyggt på oss tjejer med lite mindre och femininare piercingar. Speciellt på sommaren då man är lite brunare så är det bara så snyggt med en liten glittrande, vit sten mot brunbränd hud. Förstår inte hur man kan tycka att det är fult? Fast smaken är ju olika förstås (;

beställt.

Nu är skorna i mitt tidigare inlägg beställda och kommer inom 1 - 3 dagar. Kan knappt vänta! :') Klacken är 13,5 centimeter hög och så är det platå3,5 centimeter. Kommer bli så jävla lång, lovely! Truly Em-style you know ;D


Now I'm here, no more fears .


O-M-G! Jag är galet käär! Ge mig!

/Emma


phobia.

Har ni någon konstig fobi? Kom igen, alla måste ha någon. Jag däremot har alldeles för många ;)

*Hissar -
är asrädd för hissar, skojar inte. Har alltid varit rädd för hissar i hela mitt liv, att de ska fastna alltså eller att de ska lossna och rasa ner till första våningen.

*Fötter - disgusting! Tycker fötter är äckligt - sjukt va?

*Trånga utrymmen - Mår skitdålig av att vara i trånga utrymmen, exempelvis ställen där det är packat med folk. En anledning till att jag hatar hissar också.

*Spindlar - Är galet rädd för spindlar, tycker de är så sjukt äckliga och läskiga med sina långa ben.

*Äggkartonger - Mår dåligt av att ta i sånt material, tycker det är äckligt att ta i.


When U smile I smile.

Måste tillägga att det är en glad Lina som skriver det här inlägget idag. :) Är hemma snart efter en lång semester med familjen och längtar efter att få krama om alla underbara vänner! :D



/Lina

untitled.


Drar till Annie snart - filmkväll i hennes nymöblerade stuga :) Ses!


You can stand under my umbrella .


Thought you'd always be mine.

      

Såhär såg jag och Linn ut igår när vi skulle kolla på film. Vi laddade upp med chips och dricka och började kolla på Jennifer's Body som jag skrev ett tidigare inlägg. Fast efter mindre än halva filmen fegade jag ur. Lovar, efter man har kollat på den filmen så kommer man inte tycka att Megan Fox är lika vacker längre, bara asläskig. Kvällen slutade med att Linn och jag kollade på filmen Sebbe istället. Den filmen är bara så sorglig. Fick sån stor lust att bara krama skådespelaren som spelar Sebbe. Fy fan alltså!


jappen sa knappen.

ignorera gärna den knäppa rubriken. :P Nu så sitter jag hääääääääääääääär i min ensamhet och gör ingentiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing mysigt va? ;) Nä men finns inte så mycket att göra i det här pissvädet men det är bra att det regnar ändå för då kanske blåbären blir större! Har jag sagt att jag älskar blåbär? Det är som godis för mig så himla gott! :D

bara för att det här inlägget inte ska bli ett sånt som man lika gärna kan skriva snark rakt över så måste jag visa er dem är jättesnygga strumpbyxorna från h&m! Man kan ha en helt vanlig och tråkig (lite längre såklart) tröja över och det blir ändå en snygg outfit! Använder aldrig jeans elr vanliga byxor längre typ för det här är så mkt finare och bekvämare tkr jag! :)


från H&M :)




I'm ego.


ego. ego.ego.ego.ego.ego.ego.ego.ego.ego.ego.ego.ego.ego.ego.


Movie. movie. movie.

                                          
*Linn och jag ska ha filmkväll och vi ska se Jennifer's Body. Har nyligen sett trailern och den verkar fan läskig ;O Får se hur skrämd jag blir efteråt, haha! Ha en mysig lördagskväll allihopa (;


Vill ha! (:

/Emma


Yeah they were all yellow .

                                         
Är så gryyymt sugen på ett ljusgult nagellack just nu att jag dör snart! Det är så himla snyggt på naglarna och det kan liva upp en hel outfit! Gult är fult - dummaste uttryck jag hört på länge (;

(bilderna är tagna från 2 andra bloggar)


I wanna celebrate and live my life.



*Fuskbrännor - både solarium & BUS (Brun-utan-sol). Många verkar vara så himla emot fuskbrännor men varför egentligen? Okej solarium förstår jag för att det kan vara farligt men BUS då? Tänk på oss som inte blir sådär riktigt bruna och fräscha. Aldrig i livet att jag går runt och är blek, nej Dove Summerglow är min bästa kompis just nu :)

*
Sommarrea - Mycket kärlek till sommarrean just nu! Älskar att shoppa så rea gör ju inte saken sämre. Speciellt inte när det är sommarrea eftersom det är då alla fina kläder säljs.

*Jeanshorts - Älskar jeansshorts och det är ju bara så najs att kunna bära dem nu när det är varmt till ett par bruna ben och ett snyggt enkelt linne!

*Regn - Tro inte att jag är sjuk i huvudet nu som hissar regn, haha! Men det är så jävla torrt ute just nu så nu vill jag faktiskt ha lite regn. Ge mig en, två regnskurar så är jag nöjd (;

*Dynamite med Taio Cruz - bara för att jag spelar sönder den just nu, hehe.




*Det är kallare i vattnet - temperaturen har sjunkit i havet som ligger vid mitt hus. Ändå är det så himla kvavt i luften. Vart finns logiken? Skit!

*
Getingar - Är det ngn jäkla getingsattack i år eller? Kryllar av getingar! USCH


Mer hissar än dissar - men hellre positivt än negativt ;)

It don't matter if you're black or white

Det är faktiskt sant. Orka bry sig om man är svart eller vit?! Alla är ju lika mycket värda. Tycker det är så jävla tråkigt att vi delar upp oss som vi gör. Kolla bara i musikvideor - är det en svart kille som sjunger så är det såklart svarta tjejer med i videon. Men är det en vit kille som sjunger, ja då är det såklart vita tjejer med i videon. Det är ju självklart att det blir som det blir! Orka dela upp oss - svart som vit, det spelar ingen roll!


De definitivt 2 snyggaste vita och 2 snyggaste svarta manliga kändisarna jag vet! :)


Linn g ä s t b l o g g a r

Shasha, Linn här ^
Haha, min smilis har bara ett öga .)

Lalalaaa, idag ska jag göra ingenting -.- lyssnar på musik och så nu dåra, men jaja. Emma är lite galen tkr jag :) Fråga inte vrf, jag bara tkr det ^

Pussen :*


Den här låten är faktiskt riktigt bra, jag vet att du tkr de oxå .. ;)

Go kväll :)

go kväll på er söta! En tanke slog mig idag om hur ruskigt fort sommarlovet har gått! Känns som det var igår man stog i slottsparken och försökte hålla tillbaka tårarna och veta att det var sista gången alla i klassen var samlade. Nu ska jag inte låta deppig haha men det är ganska knäppt hur fort allting går!




Peace.



Put your hands in the air ..

Är inte sugen på att uppdatera idag men Linis har lovat så hon får hålla det löftet ;) Ska träna på crosstrainern!

I said, you could have whatever you like.

Idag åkte Linn och jag till Farsta Centrum och shoppade loss på all REA! Hittade inga tröjor/linnen så det var tråkigt men en hel del underkläder och underkläder kan man ju aldrig få för mycket av, eller hur? ;)


från Cubus




från H&M


Plans of today

Nu på morgonen har Annie gjort sitt moppe-teori-prov och jag hoppas som in i att hon blev godkänd! :) För då ska vi ut och köra! Annars har jag inga speciella planer idag - får se om hon vill gå ner och bada? Eller om jag ska tvinga henne med våld? Hahaha ;)

Bloggar senare .

(Rösta på min sko! :)


Vote for me! :)

Min designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min sko här! :)


Take your pictures down and shake it out ..

Tror jag gör en wannabe - Linis och lägger ut en låt och låttext jag med ;)


My Hero - Foo Fighters

Too alarming now to talk about
Take your pictures down and shake it out
Truth or consequence, say it aloud
Use that evidence, race it around

There goes my hero
Watch him as he goes
There goes my hero
He’s ordinary

Don’t the best of them bleed it out
While the rest of them peter out
Truth or consequence, say it aloud
Use that evidence, race it around

There goes my hero
Watch him as he goes
There goes my hero
He’s ordinary

Kudos my hero leaving all the best
You know my hero, the one that’s on

There goes my hero
Watch him as he goes
There goes my hero
He’s ordinary

There goes my hero
Watch him as he goes
There goes my hero
He's ordinary


Wish I could spin my world into reverse ..


Taio Cruz - Dynamite


Den här låten är så jävla bra! Även fast jag sitter här i min pyjamas och ser förmodligen hemsk ut så vill jag bara ställa mig upp och dansa! :D




vers:
I came to dance, dance, dance, dance
I hit the floor
'Cause that's my, plans, plans, plans, plans
I'm wearing all my favorite
Brands, brands, brands, brands
Give me space for both my hands, hands, hands, hands
You, you
Cause it goes on and on and on
And it goes on and on and on

refräng:
I throw my hands up in the air sometimes
Saying AYO
Gotta let go
I wanna celebrate and live my life
Saying AYO
Baby, let's go

'Cause we gon' rock this club
We gon' go all night
We gon' light it up
Like it's dynamite
Cause I told you once
Now I told you twice
We gon' light it up
Like it's dynamite

vers:
I came to move, move, move, move
Get out the way me and my crew, crew, crew, crew
I'm in the club so I'm gonna do, do, do, do
Just drop the phone, came here to do, do, do, do
Yeah, yeah
Cause it goes on and on and on
And it goes on and on and on

refräng...

I'm gonna take it all out
I'm gonna be the last one standing
I'm alone and all I
I'm gonna be the last one landing
'Cause I, I, Believe it
And I, I, I
I just want it all
I'm gonna put my hands in the air
Hands in the air
Put your hands in the air

refräng...

Tog texten härifrån :)

/Lina

Jersey Shore

Jersey Shore måste vara det absolut bästa programmet som finns :) Ääälskar det programmet med allt drama och skit som de hittar på. Roligaste personerna är Mike "The Situation" & Snooki. Mike för att han ofta lyckas dra med sig konstiga tjejer hem och Snooki för hon verkar så snäll och ganska korkad.
Synd att det inte går på MTV längre men har hört att det ska komma en säsong 2 (?) .. we'll see ;)


hahahahahahaha

asså gud har ni sett det här? Så himla kul det är typ en parodi på twilight och lite alice i underlandet antar jag. Först tyckte jag inte om den eftersom jag älskar twilight och tyckte det var jobbig humor men nu älskar jag den!

 

 


.

Mina planer just nu är att gå ut och fota - har lovat att få kort på alla i familjen så ingen här hemma kommer gilla mig efter det ;)



*bild som jag fick på min katt igår. Ett jävla mirakel att få ett sött kort på henne, hon ser alltid så sur ut ;D


Just gonna stand there and watch me burn ..


*Har hittat en helt gorgeous byxdress! M Å S T E  ha! <3

/Emma


Well open up your mind and see like me ..

 Nu ska jag ner och bada, får se om jag kan slänga ihop en smoothie senare, see ya ;) !

Saknar vintern!

Är ni också sådär att när det är vinter så vill man ha sommar och när det är sommar så vill man ha vinter? Sån är iaf jag och jag längtar efter vintern verkligen! Tänk att gå i varma kläder och höra snön knarra under skorna när man går. Och så julafton! Vet ju att jag kommer att längta til sommaren och värmen när det väl blir vinter men jag är som jag är. :)

Vet att jag inte bloggat på lääääänge men försöker att inte vara så mkt vid datan nu på sommaren och bara njuta innan skolan börjar. På tal om det så kom jag in på fredrika bremer gymnasiet inriktning musik! :D Det är kul men lite nervöst såklart. :P



Kanske inte världens bästa bild men det ser mysigt ut. :)




*Doesn't matter how hard I try ..


Igår satt hela familjen och kollade på filmen Case 39 och den var rent ut sagt SKITLÄSKIG! Hon som spelar Bridget Jones hade huvudrollen och tjejen som spelade Bree i Eclipse var med. Fy fan säger jag bara! Linn och jag var väldigt uppskrämda efter filmen och trodde typ att hon Lily skulle hoppa fram någonstans. Shit alltså! Men är du en sån som älskar att bli skrämd så rekommenderar jag filmen! Se den inte ensam bara ;)


They’re taking me to parts of my mind that no one can find ..


*Lyxfrukost :)


I can only tell you what it feels like ..


*Min nya mobil som vi köpte idag! - Min nya bebis :) <3


Tell me what the fuck is wrong ..


Pröva! Älskar deras låtar och man kan verkligen relatera till texterna! Älskar att lyssna på deras låtar när jag är förbannad/ledsen/irriterad/sårad och sånt.




Bleed it out


In pieces


Hands held high LIVE


In the end


What I've done


New divide


/Emma

Grattis, grattis, grattis!


Idag fyller världens bästa unge år! ;) 16 år - hur gick det till liksom? Hoppas du får världens bästa födelsedag! Men glöm inte att även om vi båda är 16 nu så är jag faktiskt mycket äldre, haha ;) ! Kramar

/Emma


But that's alright because I like the way it hurts ..


GRYMT bra låt! :)

/Emma


It's getting hot in here .. (Haha!)



Topp 4 - lista över de definitivt snyggaste manliga kändisarna som finns! ;)



Guten Nacht Prinzessin ..



Nu är det dags för Linis att sova, haha! I morgon åker hon hem och bussen går härifrån 09.17 så det blir upp tidigt! Guten nacht prinzessin ;) ..


Bill Kaulitz säger: Guten nacht prinzessin från en film - sååååå sweeeet! :')



Shit!




Idag fick vi reda på vilket gymnasium som vi blivit intagna på. Jag blev intagen på Enskede Gårds Gymnasium som var mitt förstahandsval men just nu känns det bara äckligt nervöst! Shit! Jag är bara så inte redo för det här, herregud!



SOLA!


Är våra planer just nu, see ya later! :)


I know you want me ..



Som Linis och jag pratade om förut - Pitbull må tro att han är ball och skitsnygg fast han inte är snygg någonstans, men han har gjort riktigt bra låtar! Definitivt värt att lägga upp på bloggen! Pitbull i all ära ;)


Shut It Down


I Know You Want Me


Hotel Room Service

/Emma

...



Idag har det varit en riktigt seg tråkig dag. Både Linis och jag har gått omkring som två spöken utan något vettigt att göra egentligen. Vädret har varit grått, trist och huvudvärksframkallande. Såna här dagar vill man bara att de ska ta slut så man kan börja om på en ny fräschare dag. Men antar att det är ganska nyttigt ändå, man uppskattar andra dagar desto mer efter såna här!

Eclipse som vi såg igår var skitbra! Taylor Lautner var dösnygg som alltid men visade desto mer magrutor i den här filmen vilket uppskattades, haha! Tycker att skådespelaren som spelar Riley spelade väldigt bra och tummen upp för att Jasper fick stå i spotlighten i den här filmen, annars är han ju alltid i bakgrunden. Filmen rekommenderas of course! Svinigt bra! :)


RSS 2.0